OPAKI IGRAČI / Kim Jong-un hvali se 'ljudskim Terminatorima' i moramo priznati da se tim dečkima ne bismo voljeli zamjeriti

'Njihovu snagu im je podario naš dragi vođa Kim Jong-un', prokomentirala je prizore režimska televizijska voditeljica Ri Chun-hee.

14.10.2021.
10:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un pozvao je dužnosnike na obljetnici osnivanja vladajuće stranke da se usmjere na poboljšanje života građana u jeku mračne ekonomske situacije, izvijestili su u ponedjeljak državni mediji.

Dužnosnici ne bi trebali tražiti privilegije i povlašteni tretman i uvijek bi trebali uzeti u obzir je li njihov rad u interesu ljudi ili uzrokuje probleme narodu, rekao je, između ostalog, Kim u svom obraćanju povodom 76. obljetnice osnivanja Radničke stranke Sjeverne Koreje.

Gospodarstvo Sjeverne Koreje pogođeno je višegodišnjim sankcijama zbog nuklearnih programa i programa naoružanja, a obilne kiše i poplave također su uzele danak, prenosi Hina.

Sjeverna Koreja nije prijavila nijednu zarazu koronavirusom, ali je nametnula stroga zatvaranja i ograničila kretanje.

U međuvremenu se "veliki vođa" ukazao i na vojnoj vježbi, te je uz svoju sestru i brojne generale s užitkom promatrao komandose koji su svojom snagom i vještinama zapanjili promatrače.

"Ovi vojnici, koje je naša stranka prihvatila i podigla, cijelom su svijetu pokazali snagu, hrabrost i moral Korejske narodne armije. Njihovu snagu im je podario naš dragi vođa Kim Jong-un", prokomentirala je prizore režimska televizijska voditeljica Ri Chun-hee.

UPOZORAVAMO DA SNIMKA SADRŽI PRIZORE NASILJA

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali