KAKO POSTATI KRALJ TINDERA: / Ova dvojica mladih Hrvata imaju taktiku i ne, ne morate biti faca koja žene iz prve baca u nesvijest

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odbrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice

3.5.2021.
10:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne očajavate ako koristite Tinder i ne ide vam onako kako ste željeli. Mnogi muče muku kako posložiti profile, kako se predstaviti ostalim korisnicima te aplikacije namijenjene upoznavanju.

Na internetskim forumima naći ćete pregršt savjeta koju je strategiju najbolje odabrati, a tom su se temom sada pozabavili i zafrkanti iz 2kitice. Net.hr produkcija donosi vam ovaj satirični video koji će vam pomoći u tome kako postati kralj Tindera.

Kako je najbolje uletjeti

Pogledajte u nastavku kako su to oni zamislili da je najbolje uletjeti u akciju, je li možda ipak najbolje odmah kupiti premium paket i "svajpati" udesno sve dok vas napokon ne pogodi.

Ako baš ništa, uvijek možete lagati i kazati da ste Tinder instalirali samo iz zafrkancije, eto čisto da vidite što je i koristi li ga možda netko koga znate.

Pogledajte satirični video o stereotipima muškaraca koji koriste Tinder koji smo izradili u suradnji s 2kitice.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali