OGLAS

Njljepše bajke iz cijelog svijeta / Hrvatska aplikacija oborit će vas s nogu! Napokon spas za djecu i roditelje

Image
Foto: Promo

Osim klasičnih priča, u Pričalici ćete pronaći i priče iz cijelog svijeta, originalne te personalizirane priče

9.9.2019.
14:30
Promo
VOYO logo

Slavni hrvatski glumac Zoran Pribičević pokrenuo je nevjerojatnu priču koju je osmislio kako bi usrećio djecu, ali i roditelje koji danas često muku muče s nedostatkom vremena. Djeca su uvijek željna pažnje, a dani su često naporni, no to ne treba biti razlog da manje provodimo kvalitetno vrijeme s našim obiteljima.

U korak s vremenom, Zoran se dosjetio aplikacije koja će biti uistinu jedinstvena, a pričat će najljepše priče i bajke iz cijeloga svijeta. Riječ je o ''Pričalici'', aplikaciji koja vam može poslužiti za uspavljivanje, za vrijeme vožnje automobilom, dok sjedite u čekaonici kod doktora… Vaši klinci, vjerujte nam, obožavat će ''Pričalicu'' - jedinstvenu aplikaciju koja će učiniti vaše vrijeme s djetetom drugačijim, posebnim, zabavnim, kreativnim te punim mašte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Osim klasičnih priča, u Pričalici ćete pronaći i priče iz cijelog svijeta, originalne te personalizirane priče.

''Da, to je nešto što je, zapravo, vrlo inovativno. Koliko nam je poznato, nitko na svijetu tako nešto nije napravio. Naime, kada čuje svoje ime, dijete puno drukčije reagira na priču. To je jedan trenutak koji će oduševiti svako dijete. Snimili smo gotovo 600 imena u različitim padežima plus opis djeteta, najdražu igračku, najdraže jelo, sretnu misao itd. Korisnici mogu napraviti playlistu priča i puštati ih redoslijedom kojim žele, s uspavankom ili bez nje na kraju. Aplikacija je sjajna za djecu, ali vjerujemo da će se uz nju i roditeljima vratiti lijepe uspomene iz djetinjstva.'', kazao je poznati glumac Zoran Pribičević koji stoji iza ove posebne priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Zorana, pričama glasove daju i njegovi kolege Dunja Fajdić,Iskra Jirsak te Amanda Prenkaj, dok je za glazbu i montažu bio zadužen Luka Grubišić Čabo. 

Aplikaciju možete downloadati na IOS-u i Androidu. Dio aplikacije je besplatan, a dio priča možete otključati čarobnim napitkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LINK za skidanje aplikacije: https://onelink.to/2zztr6

U Pričalicu redovito dolaze nove priče i nadogradnje tako da korisnici mogu očekivati razna iznenađenja i puno novih sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo