FRAJER POKUŠAO PROMIJENITI DATUM I VRIJEME ROĐENJA SINA, LJUDI NISU IMALI RAZUMIJEVANJA: / 'Ti si kreten...'

Ekipa na društvenim mrežama podsjetila je novopečenog oca da nema kontrolu nad prostorom i vremenom

7.1.2021.
17:47
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nema sumnje, 2020. godinu će mnogi pamtiti kao najgoru, baš kao i ovaj novopečeni otac koji se odlučio na bizaran potez nakon rođenja njegovog sina.

Naime, on je izgubio kontrolu i pobjesnio na medicinsku sestru koja mu nije dala da promijeni sinov datum rođenja na rodnom listu.

Dječačić je došao na svijet na Staru godinu u 23.05 sati, no otac je u formularu pod datum i vrijeme rođenja napisao: 1. siječnja, 00:05 jer "razlika od jednoga sata ne bi trebala predstavljati problem".

Medicinska sestra mu je objasnila kako se obrazac mora popuniti točnim podacima, nakon čega je došlo do svađe u kojoj je muškarac tvrdio da on ima pravo odlučivanja budući da je otac djeteta.

"Posvađao sam se s njom i rekao joj da od toga radi ogroman problem. Mislio sam kako to ne bi bilo fer prema mome sinu jer je živio u 2020. samo jedan sat", pojasnio je novopečeni tata na Redditu.

Supruga, obitelj i društvene mreže protiv njega

"Plus, 2020. je bila užasna godina. Drago mi je što je napokon gotova i ne želim da se moj sin povezuje s njom, stoga je pisanje 2021. imalo više smisla. Medicinska sestra mi je rekla da je to krivotvorenje podataka koje će izazvati velike probleme budući da se ne radi samo o satu rođenja, već i o datumu. Objasnio sam joj da sam ja otac djeteta i da preuzimam potpunu odgovornost za sve što se kasnije dogodi. Izderala se na mene i poručila da se to tako ne radi te da neće prihvatiti formular jer sadrži lažne informacije", dodao je.

U svađu se uključio i pedijatar, a naposljetku je osoblje bolnice ispunilo formular. Supruga mu je kasnije poručila da ju je osramotio svojim ponašanjem. Njegova je obitelj također osudila incident i to što im je svima upropastio predivan dan.

Muškarac je pitao korisnike Reddita za mišljenje, vjerojatno u nadi da će ga podržati, no takvi se odgovori mogu prebrojati na prste jedne ruke.

"Ti si kreten. To što si otac ne znači da imaš autoritet nad prostorom i vremenom. Datum i vrijeme rođenja su činjenice, a ne mišljenje", "Ja sam u svojim 30-ima, ali živjet ću cijelu godinu u 2021., znači li to da sam i ja rođen 2021.?", "Gomila loših stvari ti se dogodila 2020., ali i jedna predivna. Tvoj sin je začet i rođen 2020.", samo su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali