ČOVJEČE, GDJE MI JE AUTO? / Frajer parkirao pa zaboravio gdje. Tri tjedna tražio po garažama i pazite što je na kraju napravio

Nije imao kartu za parkiranje s nazivom parkirališta jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio

26.2.2021.
7:17

Muškarac iz malog mjesta na sjeverozapadu Njemačke, uz nizozemsku granicu, toliko se zbunio u većem gradu da tri tjedna nije uspio pronaći gdje je parkirao automobil. Muškarac star 62 godine parkirao je početkom veljače vozilo u višekatnoj garaži u Osnabruecku, gradu od 165.000 stanovnika, i otišao na sastanak.

"Više ni ne znam koliko smo puta bili u Osnabruecku tražeći automobil", rekla je njegova kći u srijedu. Nije imao kartu za parkiranje s nazivom parkirališta jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio, prema kćeri.

Tri tjedna pretraživao garaže

Njezin se otac odvezao iz gradića Bentheima u Donjoj Saskoj u Osnabrueck 3. veljače. Kad je ušao u grad tražio je parking blizu centra, uparkirao se u garažu i kasnije se nije mogao sjetiti gdje je. Tri tjedna otac i kći pretraživali su mnoge garaže u Osnabruecku gdje ih je samo u centru oko 15.

Na kraju su se obratili medijima i neki je Nijemac dojavio da je pronašao njihovo vozilo. Automobil je bio u garaži hotela u gradskom središtu.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali