Play ponuda

PUT PUTUJE, IZ GROBA SE UKAZUJE / Vozač autobusa tvrdi da je pri završetku noćne smjene naletio na duha, njegova snimka upravo obilazi svijet

Vozač je navodnog duha po dolasku na kat opsovao i naredio mu da ga ostavi na miru

16.2.2023.
9:34
Play ponuda

Sustav za praćenje broja putnika pokazivao je da u vozilu nema nikoga, a nadzorna kamera da jedan muškarac još uvijek sjedi i čeka da stigne na odredište. Tako možemo opisati sablasnu snimku koja je ovih dana postala popularna, a koja je, tako barem prenose mediji, nastala 10. veljače u Singapuru.

Zabilježio ju je vozač autobusa na kolodvoru, čovjek koji je oko sedam sati ujutro dovršavao noćnu smjenu, očito neki neustrašivi tip jer je navodnog duha po dolasku na kat vozila opsovao i naredio mu da ga ostavi na miru.

Snimka je u međuvremenu postala viralna i na društvenim mrežama, ali nije baš sve gledatelje uvjerila da postoje zagrobni gosti u gradskim vozilima.

Naime, lako je moguće da se monitor smrznuo i krivo prikazivao da se netko još uvijek nalazi u autobusu, a moguće je i to da se autor zapisa poigrao u nekom od alata za obradu zapisa i montirao scenu kako bi se našalio", naveli su u komentarima oni nešto skeptičniji.

Play ponuda