Play ponuda

ALI NIJE TO SVE / Vidovnjak koji tvrdi da je predvidio covid najavio 2023. godinu: 'Na nas će navaliti znana zarazna bolest koja ubija'

Foto: Shutterstock

''Mislim da će ekonomski pad biti dugoročan, da će otegnuti na šest ili sedam godina. Najgore će doći krajem desetljeća', najavio je Nicolas Aujula

14.12.2022.
9:06
Shutterstock
Play ponuda

Britanski astrolog i vidovnjak Nicolas Aujula (37), čovjek koji tvrdi da je svojedobno ispravno predvidio dolazak covida, požar u katedrali Notre-Dame te poraz Donalda Trumpa na izborima, otkrio je svoja predviđanja za 2023. godinu.

Tako je najavio veći broj masovnih poplava, izbijanje malarije, kao i nestanak struje na globalnoj razini. Također je kazao da smatra kako bi 2023. mogla biti burna godina za britansku kraljevsku obitelj:

"Mislim da će prihodi i popularnost kraljevske obitelji pasti. Usto, vjerujem i da će kralj Charles imati zdravstvenih problema, možda će u pitanju biti srce ili nešto povezano s cirkulacijom", kazao je i nastavio uz izjavu da će kriza troškova života potrajati još nekoliko godina:

"'Mislim da će ekonomski pad biti dugoročan, da će otegnuti na šest ili sedam godina. Najgore će doći krajem desetljeća. Ući ćemo u recesiju, stvari će krenuti nabolje, ali zatim će uslijediti nova. Bit će to dvostruka recesija na globalnoj razini.

Što se tiče posljedica, svjedočit ćemo gubicima mnogih radnih mjesta i zatvaranju brojnih tvrtki", najavio je.

Ako govorimo o britanskom sportu, vjerujem da će neki britanski biciklist pobijediti. Naime, imao sam viziju nekoga s britanskom zastavom na biciklu kako obara nekakav rekord", dodao je tome i prebacio se na slavne osobe:

Play ponuda

"Predviđam tučnjavu slavnih muških osoba na nekom filmskom festivalu ili dodjeli nagrada. Također, vidim i slomljena srca Madonne i Beyonce. Da, 2023. godina bit će prilično teška za Madonnu. Nadalje, osjećam da Beyonce prolazi kroz tranziciju i da bi mogla dovesti u pitanje svoju vezu", rekao je.

Nicolas je, piše Daily Mail, prvi put postao svjestan svog vidovnjačkog talenta kao dijete kada je na brzinu ugledao svog pokojnog oca. Sa 17 godina doživio je iskustvo koje mu je promijenilo život te koje mu je pomoglo da shvati i prihvati svoj dar.

"'Pao sam u stanje transa i prisjetio se svojih prethodnih života. A bio sam egipatska kraljica, lav i učitelj te sudionik Francuske revolucije", kazao je.