Play ponuda

VIDEO: / 'Čovjek u crnom' progovorio o NLO-ima

shimmer fallback

Prije nekih 20 godina Bob Lazar iz Las Vegasa progovorio je o čudnim letjelicama koje se testiraju u pustinjama Nevade, a prašinu je digao i njegov sugrađanin dr. John Alexander.

7.9.2011.
13:35
Play ponuda

Alexander je bivše vojno lice, a NLO entuzijastima je poznat kao 'čovjek u crnom', što sugerira da je operativac čija je aktivna misija zataškavati postojanje izvanzemaljskog života.

No, njegova strana priče je sasvim drugačija. Iako je skeptičan u vezi mnogih stvari, u NLO-e uopće ne sumnja i vjeruje da bi se fenomen trebao dobro istražiti.

Štoviše, bivši vojni obavještajac godinama je bio u kontaktu i razmjenjivao podatke s raznim agencijama, što poznatim, što tajnim, kako bi utvrdio postoji li strategija da se od javnosti svjesno zataje podaci o fenomenu NLO-a.

Iako je tijekom svojih istraga naišao na neorganiziranost i nedosljednosti, priznaje da ne vjeruje kako postoji zavjera koja od javnosti skriva podatke o NLO-ima ili izvanzemaljcima.

Zbog toga što ne priznaje postojanje zavjere, zajednice NLO entuzijasta su ga prozvale 'čovjekom u crnom' i vjeruju da i sam sudjeluje u prikrivanju istine. Ne sviđa im se niti njegov stav da NLO-i nisu nužno izvanzemaljske letjelice.

Alexander im ne zamjera, ali mu je želja da jednog dana istrage o NLO-ima ne nailaze na ismijavanje, već da se provode odgovorno i sistematično. O tome što bi NLO-i mogli biti ne želi nagađati, ali misli da i oni koji misle da je riječ o izvanzemaljcima i oni koji misle da je riječ o budalaštinama trebaju smiriti strasti i pokušati objektivno sagledati situaciju.

Razgovor s Alexanderom pogledajte ovdje:

Play ponuda
Play ponuda