ČEKA SE ODLUKA HOĆE LI U JAVNOST / Sve se glasnije govori o zapanjujućoj fotografiji koja potvrđuje postojanje neobjašnjivog!

Letjelica je, kažu, poletjela iz mora prema nebu, a opisana je kao tamni trokut sa sferičnim bijelim svjetlima u svakom od kutova

24.6.2021.
14:39
Shutterstock, Ilustracija

Djelatnici Pentagona navodno su u posjedu kristalno jasne fotografije nepoznatog letećeg objekta, trokutaste tamne letjelice koja je ispred očiju pilota izronila iz mora!

Piše to list The Sun, čiji novinar navodi da se ta fotografija prvi puta počela spominjati 2020. godine, te da od tada zajednica koja proučava taj fenomen preklinje američke vlasti da je prestane skrivati.

Letjelicu je, kažu, snimio pilot borbenog zrakoplova F/A-18F Super Hornet, a da postoji, navodno su potvrdili i takozvani insajderi iz najviših struktura američke politike.

Fotografija se u ovom trenutku vodi kao strogo čuvana tajna, a NLO entuzijasti je smatraju svetim gralom, neporecivim dokazom da postoji više nego što nam govore.

Novinar The Suna piše da je fotografija nastala tijekom 2019. godine na moru iznad istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, da je letjelica poletjela iz mora prema nebu, a opisana je kao tamni trokut sa sferičnim bijelim svjetlima u svakom od kutova.

Vjeruje se da je pilot prema njoj poletio s ratnih brodova USS Dwight D. Eisenhower ili USS John C. Stennis.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen