DONOSIMO VIDEO / Tvrdi da je snimio uviđaj uz poginulog izvanzemaljca, tijelo doista podsjeća na biće nedavno ugledano u Indiji

Daniel je uvjeren da ga od objave do danas neprestano prate vladini agenti

22.6.2021.
14:19
Screenshot

Amerikanac Brian Daniel skupio je na desetke milijuna pregleda na TikToku zahvaljujući tvrdnji da je na jednoj floridskoj plaži snimio autentičan uviđaj oko tijela poginulog izvanzemaljca nakon što je s neba pao, tako vjeruje, nepoznati leteći objekt.

Prvi zapis objavio je sredinom travnja, prenijeli su ga i neki svjetski portali, a Daniel od tada ističe da ga neprestano prate vladini agenti.

Zašto bi to činili ako je video baš svima dostupan, nije objasnio, ali je prije neki dan naveo da su ga kontaktirale i brojne slavne osobe koje imaju iskustva s izvanzemaljcima i NLO-ima.

U utorak je do njega stigao i zapis nedavno snimljen u Indiji, pa Daniel sada misli da je vjerojatno snimio identično stvorenje kao i neimenovani motoristi na sasvim drugom kraju svijeta.

Podsjetimo, krajem svibnja je društvenim mrežama počeo kružiti video blijedog i mršavog bića posve neobično duguljastih ruku i nogu. Sve do danas nije objašnjeno o čemu je riječ, je li sve bila dobro osmišljena laž. ili Daniel njegovi istomišljenici imaju dobar povod za teorije zavjere.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen