Play ponuda

SABLASNO SVJEDOČANSTVO / Pustite NLO-e, imamo veći problem! Policija na službenoj stranici na Facebooku opisala jezivo iskustvo s duhovima

Policija je pozvala građane da istupe i kažu je li još netko imao sablasna iskustva

8.3.2023.
11:51
Play ponuda

Policija iz Swadlincotea, engleskoga gradića smještenoga sjeveroistočno od Birminghama, opisala je neki dan na Facebooku jezivo iskustvo dvoje svojih službenika, Joea Stafforda i Whitney Holmes-Male.

A priča kaže da se to dvoje policajaca spremalo izaći u dvorište postaje kada je iznenada uslijedila tutnjava.

Stafford i Holmes-Male ubrzo su shvatili da im se približava lokomotiva, a konfuzija je postala time veća jer se s nadolazećim zvukom počelo njihati lišće na krošnjama drveća.

Drugim riječima, policajci su spoznali da točno ispred njih prolazi vlak, to im je nedvojbeno potvrdio i zvuk sirene, što samo po sebi ne bilo ništa posebno da su ga mogli - vidjeti!

Da, dobro ste pohvatali konce priče, ispred policajaca je, tako barem tvrde, prohujala fantomska lokomotiva, a kopanje po gradskom arhivu dovelo je do senzacionalnog otkrića.

A ono je ukazalo na činjenicu da je željeznica doista nekoć prolazila uz policijsku postaju (vidi naslovnu fotografiju, op.a.), zbog čega je policija naposljetku pozvala građane da istupe i kažu je li još netko imao sablasna iskustva s tim fantomskim vlakom na mjestu gdje je nekoć prolazio.

Play ponuda

Nije nevažno reći na kraju, narednik je testirao policajce kako bi utvrdio jesu li bili pod utjecajem alkohola ili droga te utvrdio da su bili potpuno trijezni i pri zdravoj svijesti kada su doživjeli navodni susret s paranormalnim.

Objava i danas stoji na Facebooku, kao i zanimljiva svjedočanstva građana tog inače mirnog mjesta.