DREVNA OLUPINA NA MARSU

PRONAŠLI MARSOVCE! Lovci na NLO-e primjetili ‘vanzemaljski svemirski brod’ na površini Marsa

Teoretičari zavjere vjeruju da su pronašli dokaz o srušenom “vanzemaljskom svemirskom brodu” na površini Marsa.

YouTube kanal Paranormal Crucible tvrdi kako je dva kilometra duga letjelica dokaz o postojanju vanzemaljske civilizacije čiji je brod izvršio prisilno slijetanje na Marsu, piše Mirror.

Drevni ostaci

Slike na videu dolaze sa snimke koju je napravio NASA-in Mars Global Surveyor koji je snimao Mars 2006. kada je svemirska agencija izgubila kontakt s njim.

“Procesuirao sam, obojao i ponovo izgradio objekt i po mome mišljenju to je neka vrsta letjelice, moguće više tisuća godina stare”, objašnjava se u opisu ispod videa.

Neki su komentatori bili malo manje oduševljeni teorijom, pa su inzistirali da se radi o samo malo uzvišenom zemljištu ili stjenovitoj formaciji.

No lovci na NLO-e uvjereni su u autentičnost svemirskog broda.

“Objekt je previše raspadnut da bi ga se potpuno povećalo pa sam ga dogradio na temelju najzanimljivijih točaka koje se prikazuju u videu”, navodi se u video-snimci.

Autor videa pretpostavio je što bi trebali biti pojedini djelovi svemirskog brodaFoto: Screenshot

“S obzirom da je dulji od jedne milje, sigurno se radi o zapovjednom brodu, bilo marsovskom ili od neke vanzemaljske vrste s drugog planeta, ali zašto se srušio?”, pita se.

Video je na YouTubeu preko tjedan dana te je prikupio preko osam tisuća pregleda.

Vide nešto u ničemu

SVEMIRSKE SISE: Ljudska mašta na Marsu pronašla i ‘Vanzemaljku s (velikim) grudima’

Ipak, ovo je daleko od prvog puta da je nešto neobično primjećeno na površini Marsa.

Neobične stijene i sjene zamijenjene su za brojne zemaljske predmete kao posljedica pareidolije, kada mozak vidi poznate stvari u neobičnim objektima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr