Play ponuda

SVEMIRSKE SISE: / Ljudska mašta na Marsu pronašla i 'Vanzemaljku s (velikim) grudima'

Image
Foto: Screenshot

NASA-ine fotografije s Marsa nepresušni9 su izvor informacija za znanstvenike, ali još veći za NLO fanove, koji svako malo otkriju nešto stvarno novo.

6.8.2015.
13:11
Screenshot
Play ponuda

Fotografija koju je Curiosity nedavno snimio privukla je pažnju brojnih NLO fanova, što su zorno pokazali na svojim internet stranicama.

Tako je UFO Sightings Daily napisao: "...izgleda kao dijelomično zaogrnuta žena. Žena izgleda ima grudi... što pokazuju sjene na prsima. Vidimo i dvije ruke svjetlije boje i što izgleda kao glava s dugom kosom".

Autor još nije potpuno siguran radi li se o kipu "iz drevnih vremena", ili pravoj, živoj ženi, ali "ovoliko mali kip erozija bi lako uništila pa je ipak vjerojatnije da se radi o živom stvorenju".

Izgleda da je Mars dosta napućen planet, ako je za vjerovati ufolozima i fanovima vanzemaljaca. Prije samo par dana korisnici društvenih medija primjetili su čudno stvorenje na površini Crvenog planeta. Nazvali su ga "Pauk", "Alien", "John Carter" pa čak i "sjajni marsovski svemirski rak".

Image
KOJI JE OVO VRAG NA MARSU? /

Reagirao i ravnatelj potrage za vanzemaljcima

Image
KOJI JE OVO VRAG NA MARSU? /

Reagirao i ravnatelj potrage za vanzemaljcima

Teoretičari zavjera okupili su se i oko snimke "levitirajuće vanzemaljske kugle" na Marsu, koju je rover snimio 10. travnja.

"Riječ je o drevnoj tehnologiji, i ona i dan danas lebdi nad površinom. Nitko ne zna koliko je stara, ali ono što znamo je da je došla od tehnološki jako napredne vrste. To je savršena baterija", piše UFO Sightings Daily.

Ti "predmeti" su najvjerojatnije fenomen znan kao pareidolija, kada osoba primjeti znakoviti uzorak na neočekivanome mjestu. Dobar primjer su oblaci.

RT/Danas.hr

Play ponuda
Play ponuda