RIJEČI VIDOVNJAKINJE / Tvrdi da je pričala s princezom Dianom i da joj je pokojnica odala što će zadesiti kraljevsku obitelj

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Što se kralja Charlesa tiče, zanimljivo je istaknuti da su mu nesretnu budućnost prorekla i dva Nostradamusa

29.3.2024.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Gemma Lonsdale, 40-godišnja Britanka koja tvrdi da je razvila vidovnjačke sposobnosti nakon što je 2018. godine oboljela od raka dojke, ispričala je da je uspjela uspostaviti komunikaciju s princezom Dianom, pokojnom princezom od Walesa.

Navodno joj je Diana poslala signale koji su ukazali na to da bi moglo doći do skandala, odnosno do abdikacije kralja Charlesa, njezina nekadašnjeg supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povezala sam se s Dianom u vezi sa situacijom vezanom uz Kate (oboljela je od karcinoma). Želi zaštititi svoju djecu, ali također i nju, princeza od Walesa te Williamovu suprugu. Nastavila je pričati o Charlesu, mahati prema njemu prstom, pa pokazala kako skida krunu u smislu kao da abdicira.

Image
bolest ne bira /

Kate ima samo 42 godine: Ovo su simptomi najčešćih vrsta raka u mlađoj dobi

Nije mi dala specifične informacije o tome što će se dogoditi, ali definitivno će doći do skandala", prepričala je Lonsdale, čije riječi prenosi tabloid Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lonsdale je o sebi kazala da je doživjela je duhovno buđenje nakon što joj je rečeno da ima rak dojke. Pojasnila je da je tada počela sebi postavljati dublja životna pitanja i zauzvrat počela dobivati "znakove iz svemira" vezane uz to što će se događati u budućnosti.

Tada je počela koristiti i tarot karte te počela se povezivati s "duhovnim glasovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je uspjela pobijediti rak te sada koristi svoju navodne vidovnjačke sposobnosti kako bi pomagala ljudima. Naplaćuje 165 funti (193 eura) po satu za Zoom sesiju.

Što se kralja Charlesa tiče, zanimljivo je istaknuti da su mu nesretnu budućnost prorekla i dva Nostradamusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onaj pravi, rođen u Francuskoj 1503., navodno mu je najavio turbulentnu budućnost. U Proročanstvima je naveo da će "Kralj" biti protjeran silom i da će ga zamijeniti onaj koji neće nositi oznaku kralja.

Istina, u tim spisima Nostradamus nije spomenuo konkretnoga kralja, ali su pojedini zaključili da bi se moglo raditi o trenutnome vođi britanske monarhije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi Charles mogao abdicirati, nedavno je najavio i mistik Athos Salome, muškarac kojeg zovu "Živući Nostradamus". Govoreći za Daily Star uoči kraljeve krunidbe, Athos je upozorio da bi kralj Charles trebao voditi dodatnu brigu o svom zdravlju.

"Problemi bi se mogli pojaviti u njegovom mokraćnom i spolnom sustavu, anusu, prostati i genitalijama", javio je Salome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo potom Charles je doista otišao na operaciju zbog povećane prostate pri čemu mu je dijagnosticiran karcinom.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo