U NAPUŠTENOJ CRKVI / Nađena je odjevena poput 'vampirice' i gotovo bez kapi krvi, vjeruju da je prethodno išla u lov na duhove

Image
Foto: Shutterstock

'Izgledala je poput leša prije smrti, a bili su obučeni kao gotičari. Pomislio sam: gle, dva vampira', kazao je svjedok istražiteljima

12.4.2024.
9:10
Shutterstock
VOYO logo

Auriane Nathalie Laisne, 22-godišnja djevojka iz Saint-Priesta, mjesta nadomak Lyona, pronađena je mrtva unutar napuštene crkve u Italiji nakon što je, tako barem vjeruje policija, otišla u lov na duhove.

Njezino tijelo otkrio je planinar u fetalnom položaju u šumi kod sela La Salle (sjeverozapadna Italija), a na nesretnoj djevojci pronađene su ubodne rane te rane od vatrenoga oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njezino ubojstvo tereti se Teima Sohaib, njezin 21-godišnji dečko, kojemu je u Francuskoj izdana zabrana prilaska Laisne jer ga je djevojka prethodno prijavila zbog prijetnji i zlostavljanja.

Sudjelovala u TikTok izazovu?

Policija u ovom trenutku nagađa da je Laisne sudjelovala u popularnom izazovu na TikToku, odnosno lovu na duhove, a slučaj se za sada vodi kao klasični femicid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U pitanju je femicid, a kao motivi se ističu posesivnost i željom za kontrolom", izjavio je tužitelj iz Aoste Luca Ceccanti, čije je riječi prenio list Il Giornale.

Sohaib je u međuvremenu uhićen u Lyonu, nekoliko dana nakon što je tijelo otkriveno, a istraga o ubojstvu također je otvorena i u Grenobleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedok je istražiteljima kazao da je Laisne i Sohaiba vidio odjevene poput "vampira", pa Laisne opisao kao potpuno blijedu i užasno mršavu djevojku:

"Izgledala je poput leša prije smrti. Bili su obučeni kao gotičari, u tamnom, poput onih dječaka koji štuju smrt. Pomislio sam: gle, dva vampira”, kazao je neimenovani muškarac predstavnicima vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnja se i na "ubojstvo s pristankom"

Ipak, do medija je doprla i ponešto drugačija informacija vezana uz istragu, a kaže da policija pokušava utvrditi je li smrt Laisne možda bila čin žrtvovanja, odnosno "ubojstvo s pristankom", budući da je djevojka pronađena gotovo bez krvi.

Istražitelji vjeruju da je ubodena kamperskim nožem i da je iskrvarila te da je zatim upucana dva puta u vrat i jednom u abdomen nakon što je umrla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina krv ostrugana je s poda i uklonjena s mjesta zločina. Usto, nije bilo znakova borbe, prenio je CNN.

Napuštena ruševna crkva u kojoj je Laisne pronađena slabo je poznata čak i tamošnjim stanovnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo