Panika zbog NLO-a ili obične oluje?

shimmer fallback

Građani Montreala ostali su šokirani nakon što se 21. srpnja iznad njihovog grada pojavio olujni oblak u obliku letećeg tanjura.

27.7.2011.
12:39
Play logo

Naizgled obično nevrijeme postalo je, navodno, pravim izvorom panike. Građane je prestrašio oblik oblaka zato što su sumnjali da se u oluji skriva izvanzemaljska letjelica, nalik onoj iz filma Dan nezavisnosti. No, ono što je možda najzanimljivije jest da njihov strah nije posve neutemeljen.

Naime, dokumenti američke Vlade navodno još od 1957. i slučaja Fort Belvoir tvrde da se izvanzemaljske letjelice često kriju u oblacima. No, zašto bi oblaci bili baš oblika letećeg tanjura?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Neki sugeriraju da se radi o sofisticiranom uređaju za 'nevidljivost' kojeg koriste izvanzemaljci, a koji omogućuje da letjelica proizvede vlastiti 'oblak' oko sebe. Drugi čak tvrde da nije riječ samo o uređaju za prikrivanje već da se radi o pravoj tehnologiji kontrole vremenskih prilika.

Tko je u pravu? Je li zbilja riječ o izvanzemaljskoj tehnologiji ili samo o oblaku zanimljivog oblika? Provjerite u videu:

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo