Play ponuda

NLO ILI SUPERTAJNI AMERIČKI PROJEKT TR-3B? / Snimka trokutastih letjelica sa 'štitom' iznad Meksika šokirala ufologe

Image
Foto: Screenshot

Primjećeni NLO iznad glavnog grada Meksika prouzročio je užarenu raspravu o izvanzemaljskom životu

9.10.2018.
17:26
Screenshot
Play ponuda

Na internetu je osvanula bizarna snimka koja prikazuje trokutaste kugle na nebu iznad Ciudad de Méxica, piše Mirror.

NLO sa 'štitom'

Video, koji je objavljen na YouTube kanalu 'colourufo', nazvan je "apsolutnim dokazom" o postojanju izvanzemaljskog života, a autor čak i tvrdi kako neobična snimka prikazuje "brojne" NLO-ove. Video je navodno snimljen ove nedjelje, a prikazuje bijelo svjetlo kako se kreće s desna na lijevo prije no što ubrza i nestane. Video zatim ponovo krene usporeno, pri čemu bijela svjetlost stvarno ima više trokutasti oblik, kao da se oko njega formirao 'štit'.

Videosnimku je primijetio istraživač NLO-a Scott C. Waring, koji ga je komentirao na svome blogu o pojavljivanjima NLO-a. "Ovu je snimku napravio istraživač NLO-a iz Australije koji je promatrao uživo prijenos gradskih kamera Mexico Citya. Poznat je po svom napornom radu i ovaj je put uhvatio nevjerojatan piramidalni NLO koji se poluskriven kretao kroz oblake."

"Čuo sam za piramidalne oblake, ali ima jako malo provjerenih izvještaja o ovako nečem", piše na njegovom blogu. "Kao što možete vidjeti kamera snima po jednu fotografiju svakih par sekundi pa ima preskakanja, no NLO je vidljiv na mnogim slikama."

Misteriozni TR-3B

Trokutasti i piramidalni NLO-i počeli su se jako često pojavljivati zadnjih godina, posebno iznad sjeverne i središnje Amerike, no ne misle svi da to izvanzemaljci posjećuju Zemlju. Neki NLO stručnjaci tako misle da se radi o tzv. crnim trokutima, tajnim američkim špijunskim zrakoplovima znanim i kao TR-3B.

Image
BIZARNI CRNI TROKUT KOJI SE SVE ČEŠĆE POJAVLJUJE NA NEBU: /

Je li konačno uočen supertajni špijunski avion?

Image
BIZARNI CRNI TROKUT KOJI SE SVE ČEŠĆE POJAVLJUJE NA NEBU: /

Je li konačno uočen supertajni špijunski avion?

Jedno od najnovijih pojavljivanja tog zrakoplova bilo je u rujnu nad Seattleom. Zrakoplov TR-3B službeno ne postoji, no teoretičari zavjera smatraju kako se radi o letjelici za nadzor koja je prvi put korištena još tijekom Zaljevskog rata početkom 90-ih i razvijena je u potpunoj tajnosti.

Play ponuda
Play ponuda