Play ponuda

Obitelj imala bliski susret s izvanemaljicma u svojem dvorištu?

shimmer fallback

Obitelj iz američke Indiane imala je nepoznate posjetitelje jedne noću 1976. godine, a o pomalo zatrašujućem incidentu ispričala je jedna članica obitelji.

17.8.2014.
13:12
Play ponuda

'Moja se majka probudila kako bi otišla u kupaonicu usred noći na katu naše kuće. Pogledala je kroz prozor i vidjela je NLO u dvorištu naše kuće, blizu šume', ispričala je svjedokinja događaja koji je obilježio obitelj iz Indiane za cijeli život.

Njezina se pripovijest nalazi na stranicama organizacije koja se bavi istraživanjem izvanzemaljskog života.

'Izgledao je poput tanjura, sa svijetlima po rubu. Majka je vidjela mala bića koja izlaze iz broda. Bila je prestravljena', priča anonimna svjedokinja.

'Mislila je da će je osjetiti pa se pravila da spava. Zatim je čula glasno lupanje i brod je prošao, sporo, pored njenog prozora, a zatim je, odjednom, poletio', kazala je.

Mama obitelji nije htjela nikom odmah prepričati događaj, jer je sve zvučalo nevjerojatno.

'Moja soba bila je u prizemlju. To se dogodilo odmah nakon majčinog događaja. Čula sam skupinu koraka, kao da je netko trčao kraj mog prozora. Zvučalo je kao da ih je bilo sedmero i da su veličine djece od 11 godina. Prvo sam pomislila da moja braća spavaju u šatoru u dvorištu, ali to nisu bili oni. Mi smo bili jedina djeca u ulici, osim jednog dječaka koji je živo malo dalje niz ulicu', ispričala je.

Nakon tih događaja, pored kuće na livadi osvanula su tri velika kruga, a danas ništa na tom mjestu ne raste, osim što se na zemlji pojavilo nešto što sliči na crvenu glinu.

Play ponuda
Play ponuda