ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: / Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Image
Foto: Tumblr

Neke prati zao glas (zbog nametnutih društvenih kriterija), drugi su tiha vatra - no bez obzira na prvi dojam, žene u svakom znaku su itekako strastvene.

19.6.2016.
7:00
Tumblr
Play logo

Samo je pitanje koja se treba osjećati sigurno kako bi se opustila, koja želi maratonski, a koja nabrzaka... A to se itekako dobro da naslutiti iz horoskopa.

Image
ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: /

Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Image
ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: /

Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, izravna i poduzetna. Jednom riječi - ona je vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava vrlo jasno i prilično je otvorena. Privlače je ljubavne avanture i voli eksperimentirati. Podjednako cijeni nježno maženje (osobito po kosi) i žestoki seks. Smatra da su ljubav i seks dvije odvojene kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIK

Riječ ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumijevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna prihvatiti, ali i pokazati inicijativu.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom, a uz taj preduvjet seks s ovim hedonistom postaje vrhunaravno zadovoljstvo.

BLIZANCI

Ona je radoznala i voli isprobavati sve moguće tehnike i mjesta za seks. Jednako tako, voli istraživati i razne partnere. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, neke Blizanke mogu istraživati i svoju biseksualnu stranu, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo su nježne, ali obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Ovaj izrazito verbalan znak jako voli i "prljavu priču". Rijetko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu mijenjaju tek u zrelijim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAK

Ona je privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Spada među najnježnije, ali i najopasnije zavodnice Zodijaka. Erotična i strastvena, ali i previše sramežljiva da bi napravila prvi korak. Jake emocije hrane njezine bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera s kojim doživljava potpuno zadovoljstvo

LAV

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli dominirati i uživati dok joj se partner divi. Svog partnera doživljava kao roba, koji je mora zadovoljiti u svakom pogledu pa i u seksu. No to će mu višestruko vratiti, jer jedino što je veće od ega jedne Lavice je njezina velikodušnost. Vrela krv struji njezinim venama. Kada se razbuktaju strasti, prema partneru je vrlo zahtjevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DJEVICA

U potpunoj suprotnosti značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Djevice su vrlo promiskuitetne. Eros je bez topline i strasti, koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže izbjegavanjem odnosa.

VAGA

Venera, boginja ljubavi, vlada ovim znakom. Žene rođene pod okriljem ovog planeta vole zavođenje, uživaju u predigri i prilično su vješte u umjetnosti ljubavi. Vrlo je zahtjevna u svakom pogledu i ima vrlo rafiniran ukus. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima, ali je više emotivna nego strastvena. Vrlo lako kaže “DA”, ako joj se priđe na pravi način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠKORPION

Ona je fatalna zavodnica. One su simbol strasti i perverzije. Za nju ne postoji “zabranjeno voće”. Daju maksimum, ali isto očekuju i od partnera i nimalo se ne susprežu preuzeti inicijativu kada su ljubav i seks u pitanju. Žene Škorpioni se doživljavaju kao najbolje ljubavnice u astrologiji. Za njih se kaže da su “živa vatra” u krevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELAC

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Ima vrlo otvoren pristup seksu i seksualnosti. Točno zna šta želi od ljubavnog partnera. U njezinu ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem.

JARAC

Ona je kći Saturnova, odgovorna, konzervativnih shvaćanja, koja se srami pokazati svoju uzavrelu prirodu. Djeluje veoma hladnokrvno čak i kada to nije. Ona voli seks, uživa u njemu, ali ima i veliku potrebu osjetiti da je partneru jedina na svetu. Ima vrlo visoke kriterije koje postavlja svom partneru. Teško se opušta. No kada se opusti... Ove žene postaju sve bolje i sve vatrenije ljubavnice s vremenom.

VODENJAK

Žena Vodenjak je vrlo privlačna, zavodljiva, ekstremno maštovita i kreativna. U seksu je iznimno slobodna, može se reći perverzna i ne postoji ništa što neće probati. Bez ikakvih problema seks rado upražnjavaju i na javnim mjestima, a uz možda Blizance, žene u ovom znaku najlakše je nagovoriti na trojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

RIBE

Žena Riba je više od ljubavnice. Seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim pozama. Rješenje za nezadovoljstvo u ljubavi pronalaze u seksualnim avanturama. Ne treba joj mnogo da bi se probudila velika strast u njoj. Ovom iznimno emotivnom znaku seks je gotovo duhovno i mistično iskustvo.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo