LJUBAVNI HOROSKOP / Više seksanja, manje sekstanja: Nekoliko je znakova koji su ovih dana spremni odbaciti mobitele, a bogmić i gaćice

Image
Izvor: Shutterstock

Ribe se često prepuštaju struji koja ih nosi u bilo kojem pravcu. Ali plivati uzvodno, to im je izazov i jedini način na koji ikada mogu naći mir i sreću

17.2.2023.
14:44
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezda Sunce napušta 'zračnog' Vodenjaka i ulazi u 'vodene' Ribe, posljednji znak Zodijaka.

Što je sredina kreativnija, umjetničkija, produhovljenija i puna tajnovitosti, u njoj ćemo naći više Riba. Nikada nije lako ni pravoj ni "ljudskoj" ribi boriti se za svoj put uzvodno.

Ribe se često prepuštaju struji koja ih nosi u bilo kojem pravcu. Ali plivati uzvodno, to im je izazov i jedini način na koji ikada mogu naći mir i sreću.    

Ribe su talentirane za nesvjesnu somatizaciju koja emocije pretvara u tjelesne simptome često na dramatičan način. S obzirom da ne vole konfrontaciju, lakše im je da komunikaciju prepuste tijelu.

Koža im je svilenkasta, kosa fina, često valovita i obično svijetla. Oči su im vodnjikave, teških kapaka, sugestivne, pune neobična svjetla – božanstvene! Doimlju se kao da plove, a ne hodaju.

Lebdeći negdje između tihih mora i široke zvjezdane magle, tek jedva dodirujući Zemlju kad je to nužno, Ribe žive svoj život u usamljenu razumijevanju odveć duboke istine da bi se riječima mogla iskazati.

Venera na stupnju (27° Ribe) egzaltacije, predskazanje je ljubavnog sjedinjavanja na mnogo višim razinama od uobičajenih.

Ovo je dar vječne ljubavi iz bajke. Najsretniji muškarci Titani animusi i najljepše Sirene radosnice ženskoga roda iskusit će nezaboravne kozmičke orgazme! Ushićena Venera predstavlja najvrijednije u svakom biću jer sa unutarnjom vjerom posjedujemo duhovnu senzibilnost, stabilnost i mir.   

Ovan

Ovce brste ljekovite travke na proplanku, nesvjesne približavajuće opasnosti koja im prijeti iz obližnjeg šumarka. Nezasitni Vuk napadne nepromišljenu Crvenkapicu, i gdje ste onda? Grizete i ujedate, a još sve zube nemate. Čuvajte se grabežljivih predatora!     

Bik

Volite slobodno, ekscentrično i eksperimentalno, i (više) nikako drugačije. Prije ste preferirali status quo stanje, a sada ste glavna pobunjenica ženskoga roda svoga. Ni muški Bikovi nisu normalniji. Šokiraju selo svojim neobuzdanim seksualnim impulsima!     

Blizanci 

Mars vas grije iznutra, i vrući ste po pitanju (prijateljskog?) seksa. Raspršeni ste u glavi, vaše želje se množe, i tko zna s kim ćete se oplesti. O kome god bude riječ, oboriti ćete junaka hrvački s nogu, i pokazati ćete mu svu raskoš vašeg seksualnog gimnasticiranja!     

Rak

Stidljivi Račići su presvilenkasti, a mekoputne Račice rafalno pucaju iz svih svojih osjetilnih oružja. Izbjegavajte grubijan(k)e jer bi vas mogli jako povrijediti. Bit ćete najradosniji ako se intimno zbližite s produhovljeno umjetničkom Ribljom dušicom!    

Lav 

Lavovi bi se rado strastveno mrijestili, a kozmički klimatološki gledajući, još im nije započela sezona ljubavnog (ribo)lova i rikanja. Možda se neočekivano oplodite s nekim nepoznatim? Ne bi vam bilo prvi put da u veljači (pro)mijaučete od silne slinave sreće.    

Djevica 

Djeva obavlja razne stvari, koje nikada prije nije radila. On vas nagovara na svašta nešto. Niste sputani predrasudama i konvencijama. Slobodno su vam prodisale sve seksualne čakre. Osim ljubavi, potreban vam je i kruh, a on 'živi na nebesima', pije i ništa ne radi.  

Vaga 

Venera vas tjera na plač, i Mars vas (jedva nekako) održava na nogama. Jupiter vam je opozitan, i potencijalni novi dečki ne puštaju vas na miru. Uspješno ćete prebroditi sve ljubavne nedaće pod uvjetom da negdje usput ne zagubite vaše seksi roze gaćice!!!    

Škorpion 

Gdje zvjerčice obavljaju 'one stvari', tamo negdje se i vi zavlačite i skrivate. U toploj ste jazbini s njim ili s njom i cijeli zvjezdani svemir je vaš. Igrate se seksiratnih igrica, vješto koristite sva 'erotska oružja' koja su vam nadohvat ruku, i svemu tome ne vidi se kraj.     

Strijelac 

Preferirate agresivu, i mnogi vam se sklanjaju s puta. Beskonačno pametujete, i drugima parate živce do krajnjih granica njihove strpljivosti. Umirite vašeg strastveno podivljalog 'unutarnjeg' konja! Lezite i transcendentalno meditirajte o vječnoj i beskrajnoj ljubavi.     

Jarac 

Jarčići trčkaraju uokolo na staklenim nogama, i ne osjećaju se sigurno. Zaboravljate na oprez, a sve kosti vas bole? Da biste prizdravili, potrebna vam je vruća kupka i tjelesna simbioza sa zlatnom Ribicom. Izbjegavajte 'nastrane patkice', definitivno nisu za vas.   

Vodenjak

Sjajno se nadopunjavate sami sa sobom, iako mnogi (s razlogom?) misle da ste čistokrvni egocentrik i egoist. Bilo bi vam najidealnije da si pribavite 'ekskluzivnu lutku roboticu na napuhavanje', s mikročipiranim genijalnim mozgom i nježnim emocijama.    

Ribe 

Ribe emocionalno egzaltiraju, i u snovima im se priviđaju kozmički orgazmi. Imate nekoga, ili fantazirate bezveze? Ako ste u zbilji - Riba na suhom, molite se Univerzumu. Svemoćne Sile Prirode nagradit će vaše suosjećajno Riblje srce galaktičkom ljubavlju!