Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Hormoni rade svoje i izolaciji pa će jedan znak raditi k'o singerica

Image

Kutak u kojem se osjećamo sigurno, vrlo nam je bitan 'psihofaktor' zdravog opstanka!

18.4.2020.
7:00
Play ponuda

U nedjelju 19. travnja, Sunce ulazi u plodni 'zemljani' znak Bika, i priroda će procvasti, a s rascvalom prirodom i naši će se apetiti (hranjenje osjetila) povećati. Sve bi bilo haj, da nismo usred ubojite pandemije. Kutak u kojem se osjećamo sigurno, vrlo nam je bitan 'psihofaktor' zdravog opstanka!

S Venerom i Marsom u 'zračnom' trigonu, ljubavne probleme glavom rješavamo, i mozak nam upravlja seksualnom energijom. Duhovitost i um prepun ideja može nam biti fizički mnogo privlačniji nego neko prekrasno tijelo.

Ništa u životu ne dobivamo besplatno – i dobro je što je tako. Ali, sve postaje darom, ako se tome posvetimo u potpunosti, ako za svaki problem nađemo dobro rješenje. To je, osim toga, najbolji put za izgrađivanje svijesti i samovrijednosti.

Ovnovi su u solidnoj energetskoj formi, i nisu za odbacit. Hormoni rade svoje, i to posebno kod vas koji ste mlađe dobi, i moguće su nevolje u raju. Od svih opcija, na kraju ćete se odlučiti za seks u prirodi. Pazite da se ne prehladite. Lavovi imaju naklonost Venere, ali im je Mars nesklon, i polovično su sretni. Rado biste se 'spržili', ali nemate s kim. A ranojutarnja 'žilava' trkačica s kojom ste se odnedavno počeli otpzdravljat dok šetate psića? Slobodno fantazirate! Strijelci su ratoborni, kad su njihovi ideali u pitanju. Ne želite se odreći starog stila življenja, a situacija u kojoj se nalazite sili vas na promjene. Umjetnost prilagodbe je ono što morate uvježbavati, i to zbog mira u domaćem okružju.

Bikovi ulaze u optimalno razdoblje, i uskoro neće znati kud bi s energijom, i to poglavito s onom seksualnom. Ako ste solo, ugledati ćete više raznih prilika za eksperimentalnu ljubav. Igrajte se i zabavljajte. Rastjerajte 'prestrašene' misli. Djevice su 'napete puške', pred opaljenjem. Ako vam u okular uleti netko o kome već dugo strastveno maštate, pokrenut ćete 'invaziju' na njegove ili njezine osjećaje. Vaš će se 'proboj' pokazati uspješnim, i bit ćete seksi zadovolj(e)ni. Jarci odbijaju promjene, a promjene su (svima nama) nužne. Pazite da se ne slomite i ne urušite u sebi. Vježbajte fleksibilnost i savitljivost. I pri seksu poradite na vlastitoj kreativnosti. Ne možete zauvijek biti i ostati misionar!

Blizanci su najzgodniji od svih, i ljubavne ponude im stižu sa svih strana svijeta. Samoizolacija vam sve teže pada, i sve češće lovite krivite i nestajete negdje u vidu magle. S njim ili s njom seksate se u garaži, na brzaka da vas nitko ne snimi. Vage se zbrajaju i oduzimaju u sebi samima, i nikako da slete na zelenu granu. Natrčavate na osobe koje vam nisu po volji, i to vam je odraz vaših (nesređenih) unutarnjih stanja. Kad se zbrojite u sebi, doći će i ljubav, a i seks. Vodenjaci su prijateljski raspoloženi. Komunicirate s mnoštvom novih ljudi. Netko od svih njih mogao bi postati vaša nova ljubav. Blizanci su vam najmiliji, i s njima ćete najprije pronaći zajednički jezik za međusobno intimno slizavanje.

Rakovi su samodostatni, ali samo naizgled. U stvarnosti, glumite raznorazne osjećaje, i teško vas je razotkrit. Maskirate se, jer ste nesigurni. Kako stvari (trenutno) stoje između vas i njega ili nje, o seksologiji možete samo sanjati. Škorpioni su prenapeti i pucaju po šavovima. Sunce ulazi u Bika, i na energetskom ste minimumu. Ništa ne forsirajte. Budite zadovoljni s onim što (trenutno) imate. On(a) vas voli takvima kakvi jeste, i to je vaša najveća sreća. Ribe skrivaju svoje ljubavne probleme pod tepih, ali neće to još dugo moći raditi. Morate se suočiti s onim što vas muči i proganja, jer neki drugi put i ne postoji. Ako ste u lošoj vezi, pokušajte ispraviti ono što se da i može popraviti.

Play ponuda
Play ponuda