Ovan

Kada pomislimo na znak Ovna, posebno na muškarca ovog znaka, vidimo oganj, vatru koja se rasplamsava. Ipak, ako ste u vezi s jednim Ovnom, on će tu "vatru" radije usmjeriti prema vama, nego je razbacivati na sve strane.

Zašto je to tako? Muškarci Ovnovi su prije svega iskreni, isuviše pošteni da bi mogli skrivati svoju prijevaru. Nemaju se oni vremena skrivati iza gomile laži, a tek ne bi imali ideja osmisliti ih.

Tako da, drage moje, možete biti mirne kad je ova muškarčina u pitanju. Ovan voli jasnoću u odnosima, posebno partnerskim, pa i vi sami obratite pozornost ako ste sklone takvim "izletima".

Ako se već neko vrijeme ne slažete, budite sigurne ne da ćete biti prevarene, nego brzo zamijenjene nekom zanimljivijom partnericom. U slučaju da vaš muškarac ima Mjesec u znaku Ovna, onda mu riječ "nevjera" nije strana.

Bik

Imamo jednog muškarca koji je previše trom i lijen da bi se upuštao u novotarije, pogotovo ako pokraj sebe ima zadovoljavajuću partnericu.

Ovaj muškarac je vjeran, posebno ako ste zadovoljili sve njegove hedonističke potrebe, a pritom ste jedna prelijepa "Venera" – u prijevodu ženstvena, nježna, stabilna dama. Ovakav muškarac uvijek teži sigurnoj partnerskoj priči. Njegova stabilna konstrukcija na ostalim poljima (posao, javnost…) prenosi se u partnerski ili bračni odnos.

On od toga polazi i zato mu je važno da tu funkcionirate savršeno i da sve bude stabilno. Za neke žene on je suviše usporen. Ako ne osjeti dovoljno pažnje i ako ga ne predstavljate na pravi način, neće se odreći potrage za onim što želi.

To ćete brzo saznati, bilo kroz zajednički krevet, koji će prestati dijeliti s vama, bilo da je riječ o "zajedničkom" obroku, koji ćete morati jesti sami.

Blizanci

Imamo na sceni jednog zavodnika kod kojeg je osvajanje više igra. Duhovit, nestalan, veseo, sve te osobine dolaze do izražaja u novim odnosima, koji za njega uglavnom predstavljaju zanimljiva istraživanja, bez obzira što ih on uglavnom ne privodi kraju. Sam čin te igre diže njegov libido.

Ako ste djevojka ili supruga ovog promjenljivog zračnog znaka morate biti svjesni da on to uglavnom radi zbog zabave pa i nekog skrivenog dokazivanja da je još u formi.

Ovo se posebno odnosi na Blizance koji imaju i Mjesec u tom znaku. Ako ste mu u srcu, vaše mjesto tu je zajamčeno, pa će on prijevare gledati kao nešto normalno.

Njegove avanture su dio nekih zanimljivih priča koje nemaju utjecaj na njegov izbor. Čak je u stanju zavesti više žena u jednom trenutku i odustati od njih u zadnjoj sekundi.

Rak

Kada pričamo o ovom znaku, prva asocijacija nam je kuća, dom, obitelj. No muškarci Rakovi spadaju u najnevjernije muškarce u cijelom zodijačkom krugu.

On je u stanju partnericu čvrsto vezati uz sebe, a da pritom ima još jednu vezu. I u jednom i u drugom odnosu ponašat će se krajnje ozbiljno.

Ponekad bira partnerice koje će ga podsjećati na majku. Obavežu ih s obitelji, a onda imaju ženu ili žene sa strane s kojima žele ostvariti seksualne fantazije.

Znaju biti kontradiktorni u ljubavnim odnosima i dugo se traže. U slučaju da osim Sunca u znaku Raka muškarac ima Mjesec, onda će on tražiti nježnu, senzibilnu i materinski nastrojenu ženu pored koje zna biti vjeran.

Lav

Ovi muškarci će prevariti da bi se dokazali ili da bi dokazali da se njima ne može vladati. Oni često znaju sumnjati u svoju potentnost.

Lav zna biti okružen mnogim ženama samo da bi dokazao svoj muški ego, a zapravo je biće koje traži nježnost i ljubav.

Žena koja želi ovakvog muškarca, mora biti jača od njega. Ako imate kontrolu i pustite ga, vratit će vam se kao "pokislo mače".

Uglavnom teže jakoj, samosvjesnoj ženi, koja zna što hoće, a opet da on bude taj koga će pitati što treba.

Mjesec u Lavu kod muškarca potiče sve ovo prethodno navedeno, ali neće krenuti s nevjerom, ako mu se posvećuje dovoljno pozornosti.

Djevica

Nisu svi muškarci Djevice nevjerni, ali ćete se iznenaditi koliko njih u sebi kriju crtu savršenog zavodnika.

Ako ste partnerica ovom muškarcu, teško će vam biti otkriti njegovu nevjeru. Kod njega ne postoje vatreni izleti, već sve ide nekim svojim rasporedom i tijekom.

Muškarac Djevica može biti savršeni suprug, a onda se jednog dana otkrije da je dugo imao dvije paralelne veze, dva paralelna života.

U slučaju da mu je Mjesec u ovom znaku, bit će nesiguran u svojim osvajanjima, a često završava kao usamljenik.

Vaga

U odnosu na prethodnog tipa zavodnika, gospodina Djevicu, imamo jednog predstavnika zračnog znaka, koji i nije previše aktivan kad su intimni ispadi u pitanju.

Ako ste pomislili da je sklon udvaranju, prevarili ste se. On nema dovoljno inicijative za to, ali je također slab pa će podleći šarmu žena koje ga osvajaju.

On jednostavno ne zna reći ne. Bit će privučen stabilnim i zrelijim ženama. Ipak, i ako dođe do nevjere, nemojte se previše plašiti, on zna biti jako kompliciran i s njim je teško znati je li prijeđena granica one zaluđenosti, a u stanju se u trenutku okrenuti već postojećoj vezi.

Kod muškaraca koji imaju Mjesec u ovom znaku, oblikuje se jedna lijepa karakterna crta – vjernost.

Škorpion

Imamo dvije vrste Škorpiona kad govorimo na temu vjernosti i nevjere. Jedan tip će biti sklon fantaziji i neće prijeći granicu vjernosti.

Njihov osjećaj superiornosti je bitan u tome. Mogu se čak udaljiti od svoje partnerice, maštati, snivati, pokrenuti neku priču kroz udvaranje, ali će svu svoju energiju usmjeriti na posao ili neku obvezu.

Druga vrsta Škorpiona je toliko aktivna u svojim nevjerama, da koriste svaku prigodu koja im se ukaže za to. Ponekad nećete znati koji je njegov ukus, jer će se toliko različitih tipova djevojaka i žena redati u njihovu katalogu osvojenih.

Bit će onih stidljivih, napadnih, mlađih i starijih, djevojaka i žena, ružnih i lijepih…

Mjesec u Škorpionu pored Sunca u ovom znaku donosi čak i vjernost.

Strijelac

To bi rekao, ali muškarac Strijelac je vjeran!

Tome pridonose njegove osobine: iskrenost, izbjegavanje nejasnih situacija, istina. Neće vas varati, ali ako se umore od vas, jednostavno će otići. Ljubav ih drži. Problem je samo koliko ih ta ljubav drži, jer ako prestane za nekoliko sati, oni jednostavno odu, a onda povratka nema.

Za zadržati ovakvog muškarca pored sebe žena mora biti i ljubavnica i dobar prijatelj, iskrena prije svega, hrabra i uvijek treba težiti nekim novim životnim avanturama i otkrićima.

Oni s položenim Mjesecom u ovom znaku znaju biti nesigurni pa će ih to tjerati na nevjeru. Ovakav Mjesec potiče erotske avanture.

Jarac

Dolazimo do jednog vjernog muškarca. Makar je to u prvom dijelu svog života. Njihovu pozornost ne može tek tako netko zaokupiti, jer su oni koncentrirani na građenje čvrstog temelja na poslovnom planu. Jako im je važna egzistencija i sve svoje snage usmjerit će prema tome.

Nemojte biti jako sigurni u ovog muškarca, jer se oni mogu u trenutku promijeniti iz korijena, posebno ako su odlučili da sve promijene, pa i sebe.

U tom trenutku ćete vidjeti jednog Jarca kojeg će intrigirati svaka kratka suknja, par lijepih nogu, svaki zavodnički osmijeh. Tražit će uglavnom mlađe partnerice. Što su mlađe, to je bolje.

Mjesec u ovom znaku donosi čvrstinu karaktera, pogotovo ako se u njihovu životu nađe žena koja im zna ostvariti njihove erotske fantazije i snove.

Vodenjak

Mnogi će optuživati ovaj znak. I s pravom, jer na sceni imamo jednog sjajnog zavodnika i ljubavnika.

Ako ga optužujete, nećete dobiti ni objašnjenje, već će nestati kao vihor iz vašeg života.

Oni teže slobodi pa je zavođenje njihovo rušenje okova. Radoznalost je jedan od najvećih impulsa koji ih potiče.

Kad se pojavi strast, željeli bi je zadržati, a to ćete, drage moje, uspjeti ako ste kameleon koji je stalno drukčiji, svoj, a opet stabilan.

Ovakav muškarac će se jako teško zaljubiti u osvojenu ženu. Kod njih se zna javljati osjećaj krivice, što je prava kontradiktornost koju inače ima ovaj znak u sebi.

Mjesec u Vodenjaku donijet će onu neočekivanu stabilnost ovoj kombinaciji. Gotovo je nemoguće da će vas prevariti ako je Mjesec u ovom znaku. Vi za njega onda predstavljate jedinu stalnu i stabilnu točku u njegovu kaotičnom životu.

Ribe

Onako nježni i senzualni, a tako vješti u svim tehnikama zavođenja.

To bi rekao da ovakve sanjalice mogu prijeći tu granicu koja dijeli vjernost i nevjeru. A vjerujte da mogu. Jedan tajanstveni susret, intezivni pogled neke lijepe žene i kod njih se budi cijeli svijet fantazija i snova.

Znaju biti jako privlačni suprotnom spolu i kao pravi magnet privući biser od žene. U svojoj biti oni su nesigurni. Mnogo će se premišljati trebaju li ostaviti izabranicu ili ne.

A s Mjesecom položenim u ovom znaku sve ove osobine i reakcije su još izražajnije.