OGLAS

LJUBAVNI HOROSKOP / Ovnove čekaju sretniji ljubavni dani, a strijelce sirove strasti

Image
Foto: Shutterstock

Žene zmajevi ne podnose slabiće, očekuju od muškarca da brzo prijeđe na stvar

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

9.2.2024.
15:00
Shutterstock
VOYO logo

S mladim Mjesecom u Vodenjaku (9. veljača 2024) započinje kineska nova godina Zmaja. Zmaj je vrlo cijenjen znak (rođeni 1964., 1976., 1988., 2000. i 2012.), karizmatičan je, elegantan, svojeglav, impulzivan i lako zapaljiv. Voli riskirati i donositi iznenadne odluke. Zmaj je ambiciozan astrološki znak koji želi uspjeh i zna ga postići.   

Žene zmajevi ne podnose slabiće, očekuju od muškarca da brzo prijeđe na stvar. Muški zmajevi stalno su u potrazi za pravom partnericom. Seks im je prvi na pameti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mars na stupnju svoje ushićenosti i egzaltacije daje veliku samodisciplinu i snažnu ambiciju usmjerenu na osobne materijalističke ciljeve i dugoročna dostignuća. Na ostvarenju svojih želja radimo postojano i uporno, služeći se tradicionalnim načinima.     

Ovan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze vam ljepši i sretniji ljubavni dani. Vaše strpljenje bit će nagrađeno. Vaš prijateljski odnos s osobom rođenom u znaku Vodenjaka iznenada će se pretvoriti u nešto puno više od prijateljstva. On(a) će preuzeti će strastvenu inicijativu i sigurno ćete ostati paf!   

Bik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaše idealno ljubavno razdoblje približava se svome kraju. Nadolazeće Valentinovo ostati će vam u trajnom i nezaboravnom sjećaju. Ljubite i ljubljeni ste. Dobiti ćete  originalan poklon na dar i sva vaša osjetila bujno će procvasti od sreće i zadovoljstva.     

Blizanci 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaš ljubavni život postaje sve zanimljiviji. Privlačni ste okolnom svijetu i u aru vam uletavaju brojni znatiželjnici željni seksa i ljubavi. Koga će vaše srce odabrati? Ako neće biti riječ o "kralju Lavu", jedna će vas krasna Vaga svojim romantičnim šarmom osvojiti.     

Rak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pomislite da ne možete više, u vas će se početi vraćati snaga. Sami ste sebe doveli do ruba, ali niste pali i potonuli. Što je bilo, prošlo je. Okrenite novu stranicu i krenite stvarati sebi kvalitetniji život. Netko će vas zavoljeti prije ili kasnije, sigurno i neizbježno.     

Lav 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napeti ste i nervozni, a (loše) glumite da ste smireni i uravnoteženi i da vas ništa previše ne dira. Sami ste sebi kontradiktorni, a i oni koji vas dobro poznaju sumnjaju u autentičnost vaših osjećaja. Emocionalne oluje tek su pred vama. Vežite se, polijećete!      

Djevica 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vas traže, a nigdje vas nema. Osim prekovremenoga rada s kojim ugrožavate vlastito zdravlje, s čim se još točno bavite u životu? Vaš djevičanski perfekcionizam ogleda se i u izboru partnera ili partnerice. Smetnje vam stvara svaka kriva dlaka na njemu ili njoj.   

Vaga 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepe Vage imaju se čemu veseliti. Za koji dan (taman za Valentinovo) Mars će vam postati sklon i vaš urođeni šarm aktivirat će se sam od sebe. Kad se jednoga jutra probudite i pogledate se u ogledalu, bit će vam jasno da ste najljepša zlatokosa djeva.     

Škorpion 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineska nova godina Zmaja odgovara Škorpionima jer i vi ste neka vrst zmaja koji često riga vatru. Na vrhuncu ste ljubavničke slave. Od vašeg seksi karizmatičnog magnetizma mnogi dobivaju vrtoglavicu, a ima i onih koji kada vas vide redovito padaju u nesvijest.    

Strijelac 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žedni ste i gladni vruće i strastvene ljubavi. Miris avanture iznova vam postaje neodoljiv. Ako se zagledate u osobu rođenu u znaku Vodenjaka, erotska vam je pustolovina osigurana, ali ne za dugo. On ili ona egocentrično je zaljubljen(a) u vlastitu slobodu.  

Jarac 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mars je na stupnju egzaltacije u Jarcu, i iz vas izviru osjećaji ushićenja, i to ponajprije iz poslovnih i financijskih razloga. Ostvarili ste cilj, na vrhu ste planine, i slijedi vam spuštanje. Ljubav? Djevojke vole uporne, prodorne i uspješne dečke, i za vas nema zime.     

Vodenjak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlad je Mjesec u vašem znaku i u pravom ste vodenjačkom elementu. Snažne ste volje, dovoljne da i sebi i partneru ili partnerici promijenite smjer života. I dok to shvatite, već ste na sasvim drugom putu od onog na kojem ste bili prije ljubavi s njim ili s njom.  

Ribe 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbezumljuje vas nagli rast temperature. Smetnje vam stvara i južni vjetar, a i zemlja vam klizi pod klimavim nogama. Ostaje vam vodeni element – vaši mistični i romantični snovi. I mudri sudac Saturn, koji vas trijezni oprezom od poplave nabujale osjetilnosti.   

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču