(MISLITE DA) NEMATE SREĆE U LJUBAVI? / Horoskop otkriva da je problem možda samo u vama

Image
Foto: Thinkstock
28.8.2016.
7:00
Thinkstock
Play logo

Ovan

Ovan je sklon čestim promjenama raspoloženja i poznat je po kratkom fitilju i zbog toga je gotovo nemoguće završiti bilo kakvu raspravu s njim. Umesto da pokuša riješiti stvari s partnerom, radije će ga neko vreme ignorirati.

Ovo nije uvijek najbolji način i samo može pogoršati odnose u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovnovi su također poznati kao vođe i mogu postati agresivni ako primijete da više nisu na vrhu piramide.

Image
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? /

Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Image
KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? /

Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Bik

Ovaj znak ne pristaje na kompromise, čak i kada nije u pravu. Radije bi stajao u mjestu nego pomislio da u vezi postoje određeni problemi koje je potrebno rješavati. Mrze osećaj nesigurnosti i zbog toga prekid s njima može biti pravi pakao.

Ako počnete uvoditi neke promjene bez njihovog sudjelovanja, postoji velika šansa da se će samo isključiti i nestati iz veze jer će smatrati da niste dovoljno posvećeni odnosu kao oni i da ih ignorirate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci

Zbog svoje nestalnosti, ponekad je jako teško predvidjeti sljedeći potez ovog znaka. Vrlo teško donose odluke, posebno ako su vremenski ograničene. Ako im priredite veliku životnu promjenu bez prethodnih konzultacija, vrlo lako se može dogoditi da ostanete sami. Blizanci mrze rutinu i vrlo lako im stvari mogu postati dosadne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PUTOVANJE PO HOROSKOPU: /

Koji znak mora nositi dva punjača za mobitel, a koji stalno brine da je nešto zaboravio?

Rak

Rak ponekad može biti prilično posesivan kad je riječ o životu partnera van veze. Ako zbog toga dođe do sukoba, napravit će sve da izmanipuliraju stvari kako bi oni ispali žrtva. Ako stvari u vezi krenu nizbrdo, jednostavno će se prestati truditi.

Lav

Lavovi mogu biti strahovito egocentrični i sebični i tako odbiti partnera od sebe. Njihova gizdavost može postati problem ako se ne osjećaju dominantno u vezi. Umjesto da rješavaju probleme, radije će okrenuti leđa i početi ignorirati partnera – ali ako i vi napravite isto, nastat će pravi pakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica

Riječ je o znaku koji je jako kritičan prema sebi i drugima i zbog toga vrlo često misli da nije vrijedan dobre veze. Ako se ipak nalaze u takvoj, podsvjesno će je pokušavati sabotirati. Djevice imaju velikih problema govoriti u svoje ime i to može da biti baš nezgodno za osobu koja traži samouvjerenog partnera. Dodatne probleme stvara i briga oko najmanjih negativnih komentara.

Vaga

Vaga je kralj izbjegavanja sukoba i spremna je ići toliko daleko da će se pretvarati kao da je sve u redu iako kuća gori. Kada se veza nađe u krizi, toliko će se naduriti da će to izludjeti partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion

Velika strast koju ima ovaj znak ovisno o situaciji može biti dobra, ali i jako loša stvar. Ta strast u svađi može prerasti u nasilnost i ljubomoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo teško može razumijeti neiskrenost iako vrlo često sam zna biti krajnje tajnovit.

Image
BLAGO VAMA AKO GA IMATE: /

Ovo vam je uvjerljivo najbolji prijatelj u horoskopu

Strijelac

Strijelci obećavaju kule i gradove kada su u ljubavi, ali ih to može kasnije uvaliti u velike probleme. Po prirodi su jako ekstrovertni i napravit će sve kako bi postigli ono što su zamislili.

Mrze kada osjećaju da su vezani u odnosu i zbog manjka slobode će vrlo brzo napustiti partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac

U pitanju je prava sveznalica koja u čas posla može iznervirati svakoga tko ga nije u stanju pratiti. U vezi uvijek očekuje najgore i vrlo često sabotira dobru stvar.

Kada je veza u problemu rijetko bira riječi kada se uznemiri i zbog toga često gubi partnera.

Vodenjak

Ovo je jedan od emotivno najnedostupnijih znakova i zbog toga ga je jako teško voljeti. U vezi mu je potrebna osoba koja će uvijek biti na njegovoj strani, a onog trenutka kada se to mišljenje promijeni – sve je gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ribe

Ribe vrlo često poklanjaju previše povjerenja u vezi i zbog toga ne uspijevaju vidjeti sve mane na početku. Potrebna im je osoba koja će hvaliti njihove prednosti i izbejgavati spominjanje mana. Ako osjete kritiku počet će se ponašati kao žrtva, a to nitko ne želi u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo