Play ponuda

LJUBAVNI HOROSKOP / Mars ulazi u astrološkog raka, a to nosi promjene: Jednom znaku netko dosta stariji postat će jako bitan!

Image
Foto: Shutterstock

Ultradomoljubi 'ognjištari' i nacionalisti dolaze na svoje

24.3.2023.
14:47
Shutterstock
Play ponuda

Tranzitni Mars ulazi u astrološkog Raka, znak tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, vjere i štovanja predaka. Ultradomoljubi 'ognjištari' i nacionalisti dolaze na svoje! 

Rak je znak osjećaja i Mars u ovom znaku postaje osjećajno nasrtljiv, odnosno poseže za predmetom svojih želja nježno i majčinski, susprežući se fizički, ali penetrirajući osjećajima u voljenu osobu.  

Pretjerano je brižan prema onima koje voli ne shvaćajući da ih tako čini slabijima i ovisnijima. To je naročito loše kad je riječ o djeci jer, teško ih puštajući od sebe, Mars u Raku ne uspjeva stvoriti samostalnog potomka.

Uzrok je i u strahu od grešaka, pretjeranom oprezu i tipično rakovskom geganju: dva naprijed, tri natrag.  

Osoba s ovim položajem Marsa nesposobna je preuzeti rizik za ljubavnu vezu, odnosno njezin mogući neuspjeh. Ali, Rak je ipak kardinalan znak i unatoč svim oprezima, katkad mora preuzeti inicijativu.

Kada u vezi stvori naviku obostranog povjerenja, odustaje od posesivnosti nastojeći i sam biti što je moguće više vjeran.   

Ovan

Nakon ekspanzivne posvećenosti ispunjavanju vlastitih prohtjeva ulazite u razdoblje pojačane skrbi za obitelj u kojoj obitavate. Ako se odbijete prešaltati, računajte na sukobe s najbližima. Nevjerne Ovčice doći će pred 'sud časti' i neće se dobro provesti.          

Bik

Za koji dan, u znaku Bika odigrati će se konjunkcija Venere i Urana, i osjetiti ćete snažan (neukrotivi) nagon za seksualnim eksperimentiranjem. Ignorirati ćete kulturalne norme ponašanja i rušiti tabue. Iskusiti ćete 'ludu zaljubljenost', koja neće dugo potrajati.          

Blizanci 

Mars napušta vaš znak i energija vam je u padu. Budite sretni i zadovoljni s onim što ste proteklih mjeseci pokrenuli i realizirali. Saturn vas koči i zaustavlja, ali vam i daruje  novu zrelost. Netko dosta stariji od vas postaje vam emocionalno vrlo bitan i potreban.                 

Rak

Vaša uzbuđenost egzaltira, a s njom i razdražljiva nasrtljivost. Dom i obitelj prvi su vam nas listi prioriteta. Friško ste zaljubljeni i glumite najnježnije stvorenje u svemiru? Ako sve ne bude po vašoj volji, otkrit ćete njemu ili njoj drugo (goropadno) lice vaše naravi.      

Lav 

Planeti vas ne diraju, osim Plutona, a Pluton je dostatan da vam izmakne tlo pod nogama. Strpljivo ustrajavajte na putu ispravnosti, a ostalo prepustite karmi. Dobrim djelima ne dopuštate da u vama iznikne bilo što loše i negativno, a to nebo nagrađuje.         

Djevica 

Usamljene Djevice sve su usamljenije. Nigdje nije zapisao da morate zauvijek ostati sami i bez ljubavi. Morate se pokrenuti i aktivno promovirati sebe da bi vas netko zapazio, prihvatio i zavolio. Navikli ste se funkcionirati sami, ali vrijeme je za promjene.             

Vaga 

Moćan utjecaj Plutona radikalno mijenja vaš identitet. Radi se o početku višegodišnjeg procesa, i ne morate odmah izazvati sudbonosni preobražaj. Ono što je bilo skriveno, izlazi na površinu. Netko odlazi, drugi vam dolaze. Poput feniksa, oživljujete iz pepela!         

Škorpion 

Želite držati uzde u svojim rukama i u tome i uspijevate. Škorpioni i Škorpionke zrelije dobi žilavo istrajavaju u krevetu, dokazujući partneru ili partnerici da još nisu za odbaciti. Mlađi muški Škorpiončići preferiraju 'zlatne' Ribice i privrženost je obostrana.          

Strijelac 

Nebo vam se smilovalo i napokon se možete smiriti i utišati. Napušta vas višemjesečna nervozna agresiva i vaš duh će odahnuti. Uvijek je tako nekako, nakon kišnih oblaka stiže razvedravanje. Možda se za vas iznenada nježno zalijepi dečko Rak ili cura Račica.           

Jarac 

Mars vam postaje opozitan i silom (ne)prilika morati ćete emocionalno omekšati. Ne pokušavajte se izvlačiti da ste prezaposleni jer vam to doma više neće prolaziti. Ako ste s njim ili s njom povezani i poslovno i ljubavno, računajte na generalnu konfuziju!      

Vodenjak

Pokušavate živjeti smireno, a sve u vama vrije. Ako ste pozitivni u glavi, ne možete ravnodušno ignorirati destrukciju u koju svijet tone. Ljubav je jedina ispravna sila. Univerzalno (Vodenjačko) svjetlo ljubavi nadjačati će mržnju, sebičnost i volju za moć.  

Ribe 

Previše se potcjenjujete i ružno je za vidjeti što sebi radite. Ignorirate vlastite kvalitete jer ste opsjednuti vašim nedostatnostima. Malodušno se pesimizirate. Stiže vam Mars u pomoć i najbliži srodnici pružiti će potporu vašem preranjivom (nepostojećem?) egu.