LJUBAVNI HOROSKOP / Mars ulazi u astrološkog raka, a to nosi promjene: Jednom znaku netko dosta stariji postat će jako bitan!

Image
Foto: Shutterstock

Ultradomoljubi 'ognjištari' i nacionalisti dolaze na svoje

Vladislav Miletić

Vladislav Miletić

24.3.2023.
14:47
Shutterstock
VOYO logo

Tranzitni Mars ulazi u astrološkog Raka, znak tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, vjere i štovanja predaka. Ultradomoljubi 'ognjištari' i nacionalisti dolaze na svoje! 

Rak je znak osjećaja i Mars u ovom znaku postaje osjećajno nasrtljiv, odnosno poseže za predmetom svojih želja nježno i majčinski, susprežući se fizički, ali penetrirajući osjećajima u voljenu osobu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretjerano je brižan prema onima koje voli ne shvaćajući da ih tako čini slabijima i ovisnijima. To je naročito loše kad je riječ o djeci jer, teško ih puštajući od sebe, Mars u Raku ne uspjeva stvoriti samostalnog potomka.

Uzrok je i u strahu od grešaka, pretjeranom oprezu i tipično rakovskom geganju: dva naprijed, tri natrag.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osoba s ovim položajem Marsa nesposobna je preuzeti rizik za ljubavnu vezu, odnosno njezin mogući neuspjeh. Ali, Rak je ipak kardinalan znak i unatoč svim oprezima, katkad mora preuzeti inicijativu.

Kada u vezi stvori naviku obostranog povjerenja, odustaje od posesivnosti nastojeći i sam biti što je moguće više vjeran.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Nakon ekspanzivne posvećenosti ispunjavanju vlastitih prohtjeva ulazite u razdoblje pojačane skrbi za obitelj u kojoj obitavate. Ako se odbijete prešaltati, računajte na sukobe s najbližima. Nevjerne Ovčice doći će pred 'sud časti' i neće se dobro provesti.          

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Za koji dan, u znaku Bika odigrati će se konjunkcija Venere i Urana, i osjetiti ćete snažan (neukrotivi) nagon za seksualnim eksperimentiranjem. Ignorirati ćete kulturalne norme ponašanja i rušiti tabue. Iskusiti ćete 'ludu zaljubljenost', koja neće dugo potrajati.          

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci 

Mars napušta vaš znak i energija vam je u padu. Budite sretni i zadovoljni s onim što ste proteklih mjeseci pokrenuli i realizirali. Saturn vas koči i zaustavlja, ali vam i daruje  novu zrelost. Netko dosta stariji od vas postaje vam emocionalno vrlo bitan i potreban.                 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Vaša uzbuđenost egzaltira, a s njom i razdražljiva nasrtljivost. Dom i obitelj prvi su vam nas listi prioriteta. Friško ste zaljubljeni i glumite najnježnije stvorenje u svemiru? Ako sve ne bude po vašoj volji, otkrit ćete njemu ili njoj drugo (goropadno) lice vaše naravi.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav 

Planeti vas ne diraju, osim Plutona, a Pluton je dostatan da vam izmakne tlo pod nogama. Strpljivo ustrajavajte na putu ispravnosti, a ostalo prepustite karmi. Dobrim djelima ne dopuštate da u vama iznikne bilo što loše i negativno, a to nebo nagrađuje.         

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica 

Usamljene Djevice sve su usamljenije. Nigdje nije zapisao da morate zauvijek ostati sami i bez ljubavi. Morate se pokrenuti i aktivno promovirati sebe da bi vas netko zapazio, prihvatio i zavolio. Navikli ste se funkcionirati sami, ali vrijeme je za promjene.             

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga 

Moćan utjecaj Plutona radikalno mijenja vaš identitet. Radi se o početku višegodišnjeg procesa, i ne morate odmah izazvati sudbonosni preobražaj. Ono što je bilo skriveno, izlazi na površinu. Netko odlazi, drugi vam dolaze. Poput feniksa, oživljujete iz pepela!         

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion 

Želite držati uzde u svojim rukama i u tome i uspijevate. Škorpioni i Škorpionke zrelije dobi žilavo istrajavaju u krevetu, dokazujući partneru ili partnerici da još nisu za odbaciti. Mlađi muški Škorpiončići preferiraju 'zlatne' Ribice i privrženost je obostrana.          

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac 

Nebo vam se smilovalo i napokon se možete smiriti i utišati. Napušta vas višemjesečna nervozna agresiva i vaš duh će odahnuti. Uvijek je tako nekako, nakon kišnih oblaka stiže razvedravanje. Možda se za vas iznenada nježno zalijepi dečko Rak ili cura Račica.           

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac 

Mars vam postaje opozitan i silom (ne)prilika morati ćete emocionalno omekšati. Ne pokušavajte se izvlačiti da ste prezaposleni jer vam to doma više neće prolaziti. Ako ste s njim ili s njom povezani i poslovno i ljubavno, računajte na generalnu konfuziju!      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak

Pokušavate živjeti smireno, a sve u vama vrije. Ako ste pozitivni u glavi, ne možete ravnodušno ignorirati destrukciju u koju svijet tone. Ljubav je jedina ispravna sila. Univerzalno (Vodenjačko) svjetlo ljubavi nadjačati će mržnju, sebičnost i volju za moć.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe 

Previše se potcjenjujete i ružno je za vidjeti što sebi radite. Ignorirate vlastite kvalitete jer ste opsjednuti vašim nedostatnostima. Malodušno se pesimizirate. Stiže vam Mars u pomoć i najbliži srodnici pružiti će potporu vašem preranjivom (nepostojećem?) egu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču