Play ponuda

Malo je potrebno da stvorite dom baš po svojoj mjeri

shimmer fallback

Volite li više minimalistički uređeni dom ili patite na puno sitnica i boja?

29.1.2013.
10:43
Play ponuda

Ovan: Funkcionalnost Prostor za skladištenje mora biti lako dokučiv. Vi jednostavno nemate vremena i živaca baviti se detaljima koji uzimaju previše vremena. Prostor osvježite živahnim bojama, koje odgovaraju vašoj nepresušnoj energiji.

Bik: Udobnost Izbjegavajte napadni, veliki namještaj, pogotovo kada se radi o kauču ili krevetu. Kvaliteta je važna i prirodni materijali za vas stvaraju opuštajuću okolinu. Zemljane i neutralne boje su idealne. Poklonite sve što vam ne treba kako biste održali dom svježim.

Blizanci: Komunikacija Ako možete, ažurirajte svu tehnologiju i gadgete koje imate, kako biste ostali što povezaniji i multifunkcionalniji. Razmislite o zidnim držačima za TV i pobrinite se da uvijek imate brzi internet.

Rak: Obitelj Popunite jedan cijeli zid ili predsoblje uokvirenim fotografijama vaše šire obitelji i stvarima koje vas podsjećaju na prošlost. Sentimentalna ste osoba i takve značajne stvari vam više odgovaraju od najnovijih trendova.

Lav: Luksuz Uvijek kupujete najbolje što si možete priuštiti. Slabi ste na nekoliko markiranih stvari i bit ćete ponosni ako ih dodate svojoj postojećoj kolekciji koja vašem prostoru daje osobnost i odražava vaš stil. Tople boje za vas su idealne.

Djevica: Funkcionalnost Vaša potreba za redom znači da stvari moraju biti učinkovito pospremljene i dostupne u bilo kojem trenutku. Dobro ćete iskoristi svaki kutak vašeg prostora, no nećete zadržati ništa što nije funkcionalno. Volite se rješavati nepotrebnih stvari i pravi ste dokaz kako se puno toga može učiniti s vrlo malo sredstava.

Vaga: Dekor Estetika vam je važna, stoga su lijepe stvari koje opisuju vaš stil ključne. Ako je moguće, izbjegavajte korištene i jeftine stvari. Vaš je dom poput umjetničkog ateliera u kojem samo vi možete raditi. Prozračna atmosfera za vas je najbolja. Metalne i staklene površine za vas su idealne.

Škorpion: Privatnost Želite da vam dom bude svojevrsno utočište, pa vam najbolje odgovaraju tamnije boje i tiha mjesta. Privatnost vam je vrlo bitna i ostavljanje osobnih stvari po domu sveli ste na minimum. Važno se sjetiti povremeno baciti nepotrebne stvari jer imate tendenciju da ih čuvate.

Strijelac: Prilagodljivost Vaš idealni dom bi bio onaj pokretni koji zadovoljava vašeg unutarnjeg avanturista. Ako nemate takav dom, onda je za vas najbolje da se okružite stvarima i artefaktima s vaših avantura, ali i vašim dostignućima i nagradama. Učinite svoj dom lako održivim, jer se na taj način nećete morati puno brinuti o njemu dok ste na putovanjima.

Jarac: Povijest Tradicija i struktura za vas su najvažniji. Uredite svoj prostor odabranim stvarima koje opisuju vašu povijest. Stvari od obiteljskog nasljeđa ili vintage stil za vas su idealni. Vrlo ste praktični, stoga iskoristite ono što imate prije no što kupujete novo.

Vodenjak: Eklektičnost Vodenjaci su poznati po svojem ekscentričnom stilu, stoga slobodno ignorirajte pravila i uredite prostor koji odgovara vašem raznolikom stilu. Miješajte printeve i uzorke, točkice s linijama – stvorite stil koji je zaista jedinstven.

Ribe: Opuštanje Kao vodenom znaku, kupaonica vam je najbitnije mjesto u domu, pa taj dio prostora mora biti najotmjeniji. Žudite za udobnim prostorom i mekim pokrovima. Stvari koji se lako koriste su ključne, jer vam visoka tehnologija ne odgovara.

Play ponuda
Play ponuda