Play ponuda

KREĆE RENESANSA / Ljubavni horoskop u 2022., Ribe: Nitko u svemiru neće biti privlačniji od vas, a zvijezde otkrivaju i na koga biste mogli naletjeti

Image
Foto: Shutterstock

Uz snažno naglašen vodeni element, vaše 'emocionalne baterije' bit će stalno pune, čak i uz redovita seksualna pražnjenja

30.1.2022.
17:06
Shutterstock
Play ponuda

Jupiter se nakon punih 12 godina vratio u domicilne Ribe, i rođeni u tom dvotjelesnom znaku imaju velike izglede za ubrzani duhovni rast. Osim Jupitera, i Uran i Pluton su vam preobražajno naklonjeni, i kod većine vas – revolucija je u tijeku!

Vaša generalna ljubavna renesansa započet će ulaskom (osjetilno egzaltirane) Venere u Ribe – 5. travnja 2022. godine. Deset dana kasnije – 15. travnja, i tranzitni Mars će uroniti u vaš 'praoceanski' znak. Mistična čarolija vašeg ribljeg duha, djelovat će neodoljivo na druge.

Prelijepim 'vodenkastim' očima, osvajat ćete svijet. Kad se uračuna i vaše sirensko tijelo i milosrdna duša, nitko u svemiru neće biti privlačniji od vas. Na koga ćete plivajući naletjeti? Vjerojatno na 'učitelja' Strijelca ili 'profesoricu' Strelicu. S kim god se stopili i slizali, nikada vas neće zaboraviti!

Image
LEPRŠANJE U KREVETAC /

Ljubavni horoskop u 2022., Vodenjak: Jao kada vas krene krajem ljeta, a to razdoblje će jako dugo potrajati

Image
LEPRŠANJE U KREVETAC /

Ljubavni horoskop u 2022., Vodenjak: Jao kada vas krene krajem ljeta, a to razdoblje će jako dugo potrajati

Možda s njim ili s njom ostanete vječno zauvijek? Plodne Ribe u blaženom stanju, bit će tijekom travnja božanstveno najsretnije od svih drugih sretnih bića na planetu Zemlji.

Od 11. svibnja do 28. listopada, Jupiter će biti u Ovnu, i malo ćete stišati osjećaje i smanjiti doživljaje. Postat ćete ambiciozno djelotvorniji i 'opipljivo' ovozemaljskiji.

Venerin boravak u 'svilenom' znaku Raka, od 18. srpnja do 11. kolovoza, idealno vam je doba za romantično putovanje udvoje. Kamo? Pa na moreeeee! Ako iz poslovnih razloga ostanete kod kuće, organizirat ćete izlete kraj rijeka i jezera, i vaša simbioza s njim ili s njom bit će osvježavajuće oduševljavajuća.

Uz snažno naglašen vodeni element, vaše 'emocionalne baterije' bit će stalno pune, čak i uz redovita seksualna pražnjenja.

Od 20. kolovoza pa na dalje iritirat će vas Mars iz Blizanaca. Netko će vas stalno nazivati i uporno se nećete odazivati, i to će trajati danima, tjednima i mjesecima. Odat ćemo vam tajnu, on(a) će odustati od vas potkraj 2023. godine.

Razdražljivi i rasijani, bježat ćete u samoću. Tražit ćete smiraj uma kroz bliski kontakt s kozmičkim Izvorom.

Od 29. listopada do 20. prosinca 2022., Jupiter će vam davati snagu i energiju da sve izdržite i iznova se samozaljubite, a takvi samozaljubljeni uvijek ste sveprivlačni.

Šarena je godina pred vama. Iako će vas Jupiter štititi, bit će i razdoblja kada ćete se osjećati izgubljeni u bespuću gorke zbilje. Prakticirajte iskrenu i odanu ljubav, darivajte sebe voljenoj osobi, i zaslužit ćete milost Stvoritelja/Stvoriteljice Univerzuma.

Play ponuda
Play ponuda