Play ponuda

ŽIVOTNI IZAZOVI / Ljubavni horoskop u 2022., Jarac: Ne plašite se i ne tugujte unaprijed, jedna osoba vjerno će vas čekati

Image
Foto: Shutterstock

Tijekom studenog i prosinca 2022. godine, pokazivati ćete veliki interes za samoiscjeljivanje i lizanje vlastitih ljubavnih rana

23.1.2022.
15:07
Shutterstock
Play ponuda

Venera je od prvih dana studenog 2021. godine 'u zagrljaju' s Plutonom u znaku Jarca, i veliki su izgledi da vam se dogodila strastveno žestoka ljubavna priča (mračne privlačne moći) u radnome okružju, o kojoj osim vas i njega ili nje nitko ništa ne zna.

Ako je riječ o nemoralnom trojcu ili (samo) o prevelikoj razlici u godinama, tajno se sastajete i skrivate od drugih. Venera će 30. siječnja krenuti direktno, i od tada će se zamršena eros situacija u kojoj se nalazite, započeti postupno i polako raspetljavati.

Nekoliko dana ranije (24. siječnja) tranzitni Mars će ući u Jarca, u znak vlastite egzaltacije, i vaša ambiciozna samovolja iz dana u dan će rasti - do neslućenih razmjera. Osjećati ćete kompulzivnu potrebu da se pravite važni kombiniranu s ogromnom snagom volje.

Image
POZITIVNA VIBRA /

Ljubavni horoskop u 2022., Strijelac: Ugledat ćete zlatnu ribicu koja će vam ponuditi spunjavanje najluđih želja

Image
POZITIVNA VIBRA /

Ljubavni horoskop u 2022., Strijelac: Ugledat ćete zlatnu ribicu koja će vam ponuditi spunjavanje najluđih želja

Privlačiti će vas životni izazovi i dobivati ćete zamah igrajući za visoke uloge. Nećete štedjeti ni sebe ni druge. Brzo ćete upadati u opasne situacije.

Grand finale (trostruka konjunkcija – Venera, Mars, Pluton) vaše opsesivno ultimativne (sve ili ništa!) ljubavne veze i nezasitne emocionalne pohlepe..., očekujte krajem veljače i u prvim danima ožujka 2022. godine.

Sudbina će umiješati svoje prste, i netko od vas će ostati sam, napušten i razočaran, ljubomoran i osvetoljubivo destruktivan. Nakon neslavnog kraja fatalnih zanesenosti, gorčinu je teško izbjeći!

Što god se dogodilo, nećete dugo žalovati, i već u travnju ćete se spetljati s jednom astrološkom Ribom stidljivicom. Nježne i milosrdne Ribe rado se žrtvuju, i idealano su pogodne za krute, konzervativne i dominantne Jarce.

Ako ste u optimalnoj dobi za ženidbu ili udaju, možda vam u travnju (na sveopće iznenađenje vaše familije) padnu na pamet brzopotezne zaruke s Ribom? Svašta je moguće i ništa nije nemoguće.

Dugotrajnu (disharmoničnu) kvadraturu tranzitnog Jupitera u Ovnu na vaše natalno Sunce u Jarcu, osjećati ćete na vlastitoj koži od sredine svibnja do kraja listopada. Imati ćete golemu potrebu za samozadovoljenjem čineći nešto veliko (veliki biznis?), nešto što će privući pažnju drugih ljudi, i s tim u vezi bit ćete skloni svakovrsnom pretjerivanju i precjenjivanju sebe samih.

Vidjeti ćete stvari boljim i ljepšim nego što jesu. Da biste izbjegli nevolje i glupe rizike..., čuvajte se neutemeljenog optimizma i nerealnog idealizma, i zaboravite na hvalisanje i prekomjernu ljubav prema slobodi.

Tijekom studenog i prosinca 2022. godine, pokazivati ćete veliki interes za samoiscjeljivanje i lizanje vlastitih ljubavnih rana. Ne plašite se i ne tugujte unaprijed. Vaša predobra Riba vjerno će vas čekati, i sve će vam brzo oprostiti. Živi bili pa vidjeli.

Play ponuda
Play ponuda