Play ponuda

POZITIVNA VIBRA / Ljubavni horoskop u 2022., Strijelac: Ugledat ćete zlatnu ribicu koja će vam ponuditi spunjavanje najluđih želja

Image
Foto: Shutterstock

Veliki preobražaj i preokret stanja stvari, o kojem ste dugo vremena sanjali, neće vas promašiti i zaobići

22.1.2022.
14:28
Shutterstock
Play ponuda

Izlaskom Marsa iz vašeg znaka Strijelca (24. siječnja), ući ćete u razdoblje mentalnog smiraja i vaši strastveni nagoni postati će manje divlji i pustolovni. Počev od 6. ožujka osjetiti ćete novi nalet adrenalina i svečano ćete odustati od samonametnute izolacije.

Vaše prijateljsko druženje s Vodenjakom ili s Vodenjakicom, pretvoriti će se u prvim danima proljeća u nešto puno više i jače – u olujni plamen intenzivne zaljubljenosti!

Tijekom travnja spiritualno ćete evoluirati, i vaš duhovni život bujno će cvasti. Strijelci, neukrotiva avanturičkog duha, otputovati će negdje daleko iz mističnih razloga. U posjet prosvjetljenom guruu? Iskusiti ćete 'nikad dublji' unutarnji mir u sebi, i otkriti da više niste 'bespomoćni' Iscjelitelj. Spoznaja uvjetuje rast, svijest određuje život...

Image
JUPITER U RIBAMA /

Ljubavni horoskop u 2022., Škorpion: Slobodno računajte na emocionalno spiritualni tsunami!

Image
JUPITER U RIBAMA /

Ljubavni horoskop u 2022., Škorpion: Slobodno računajte na emocionalno spiritualni tsunami!

Od 2. svibnja, s tranzitnom Venerom u kardinalnom znaku Ovna, uslijedit će vaš povratak strastvenim ovozemaljskim ego-užicima. Jupiter će ući u Ovna 11. svibnja, a Mars će to isto učiniti 25. svibnja, i u cjelini gledajući svibanj će vam biti vrlo uzbudljivo (adrenalinsko) razdoblje življenja.

Veliki preobražaj i preokret stanja stvari, o kojem ste dugo vremena sanjali, neće vas promašiti i zaobići. Krenuti ćete realizirati važne projekte. Uz novu hrabru samosvijest, pojuriti ćete u budućnost svjetlosnom brzinom.

Vaša nova adresa stanovanja mogla bi postati inozemna!? Usuglasiti ćete posao i ljubav na kreativan i radostan način. Širiti ćete pozitivnu vibru svuda uokolo.

Uz pomoć ekspanzivnog utjecaja Jupitera širiti ćete krila i letjeti sve do 29. listopada. Od tada pa na dalje, iznova će vas obuzimati duhovni žar, i vaše materijalističke želje bit će vam sve manje važne.

Željeti ćete proniknuti u bit božanske stvarnosti, uroniti u ocean univerzalne ljubavi, i u svemu tome imati ćete blagoslovljenu potporu s neba.

Osim Vodenjaka, ima li netko rođen u nekom drugom astrološkom znaku ikakve šanse da vam začara srce? Ima, Ovan ili Ovčica! Ovnovi su vam dobro poznati likovi, s njima ste u tradicionalno dobrim i pozitivnim odnosima, i tu nema velikih iznenađenja i teških nepoznanica.

Iako, istinu govoreći, ništa nije skroz predvidljivo i jedino je mjena vječna. A Ribe? Zbog zajedničkog vam suvladara Jupitera, prije ili kasnije sigurno ćete ugledati nježnu i sramežljivu 'sliku i priliku' – zlatnu ribicu, koja će vam nesebično (po)nuditi kontinuirano ispunjavanje vaših najluđih želja.

Duboko emocionalno umrežavanje, sveprožimajuće mentalno sjedinjenje i konkretno opipljivo tjelesno srastanje – ne zvuči loše? I tantra mantra spiritualnost može biti itekako seksi!

Play ponuda
Play ponuda