Play ponuda

EKSPANZIJA DRUŠTVENOSTI / Ljubavni horoskop u 2022., Vaga: Čeka vas luda godina, a smiješi se čak i seksi prijateljska igra u troje!

Image
Foto: Shutterstock

Ako sve bude onako kako svemir najavljuje da bi trebalo biti, dočekati ćete sa Strijelcem 2023. godinu u strastveno vrućem (ležećem) zagrljaju

17.1.2022.
7:19
Shutterstock
Play ponuda

Nauživat ćete se svakovrsne ljubavi, i to specijalno u razdoblju od svibnja do listopada 2022. godine. Jupiter u Ovnu, u 7. polju vašeg prirodnog horoskopa, predskazanje je ekspanzije vaše društvenosti.

Neki među vama raširiti će krila, preletjeti granice postojeće veze, i strastveno će uletjeti u 'nešto' adrenalinski avanturistički novo. Veze koje potresa dugotrajna kriza, do kraja će se razlomiti, ili će (iz čudesnih sudbonosnih razloga) doći do mira i obnove međusobnog povjerenja.

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Počev od 6. ožujka, s Venerom i Marsom u znaku Vodenjaka, u vama će se naelektrizirano razbuditi bujna ljubavna mašta. Prvi dani proljeća bit će vam buntovnički. Ako ste s Vodenjakom ili Vodenjakicom u vezi, izgledne su razne opcije, od raskidajućih scenarija, do 'otkrića' nove snage zajedništva.

Ako se pojavi netko treći, možda zaigrate seksi prijateljsku igru u troje? S munjevitim (raketni pogon!) Vodenjacima ništa nije obično i predvidljivo, a i Vage vole iskušati 'svašta nešto' novo i (još) nedoživljeno.

S Blizancem ili s Blizankom početi ćete se poskrivečki sastajati u posljednjem tjednu lipnja. Vaš međusobni ljubavni žar iznenada će zgasnuti sredinom srpnja, jer će on ili ona nekome sve o vama izlajati, i vrlo brzo će vaši najbliži saznati što sve tajno radite i kakvi ste nemoralno svakakvi.

U kolovozu ćete se poželjeti strastveno zaigrati s teatralnom divljom mačk(ic)om – s Lavom ili s Lavicom. Kad vam postane jasno da on ili ona tašto i egocentrično ne vidi 'koliko ste lijepi i pametni', produžiti ćete solo dalje i nećete (pre)dugo patiti.

Od 29. rujna do 23. listopada Venera će biti u vašem znaku rođenja. Tada negdje bit ćete izvanzemaljski najljepši, i vratiti ćete se k sebi u kreativno estetiziranom umjetničkom stilu.

Ovan, Blizanci, Lav, Vodenjak... Tko još ostaje s kim biste se mogli slizano intimizirati? Strijelac! Ako sve bude onako kako svemir najavljuje da bi trebalo biti, dočekati ćete s njim ili s njom novu 2023. godinu u strastveno vrućem (ležećem) zagrljaju.

Planinska kućica, sniježak neumorno pada, pas i/ili mačka drijema kraj kamina. Fino bijelo vino lagano vam klizi kroz grlo. Pokriveni dekicom, daljinski vrtite razne programe, i zaustavljate se na omiljenoj vam sapunici. U novogodišnje praskozorje, opijeno sljubljeno tonete u snoviđenja i sanjate jedno drugo. Savršeno božanstveno!!!

Play ponuda
Play ponuda