Play ponuda

JUPITER U RIBAMA / Ljubavni horoskop u 2022., Škorpion: Slobodno računajte na emocionalno spiritualni tsunami!

Image
Foto: Shutterstock

Netko rođen u znaku Ovna pokušavat će vas osvojiti, na sve (ne)moguće načine, u razdoblju od svibnja do listopada

17.1.2022.
22:10
Shutterstock
Play ponuda

Vaša urođeno silovita narav bit će razblažena milosrdnim Jupiterovim utjecajem sve do sredine svibnja, a onda vam opet slijede slični doživljaji stvarnosti - od kraja listopada do sredine prosinca 2022. godine.

Što to konkre(ve)tno znači za ljubavnu stilistiku vašeg življenja?

Jupiter u Ribama, veliki je val 'energije optimizma' u vašoj duši, koji niste iskusili posljednjih dvanaest godina. Ribe su vam primarno prve po ljubavnom rasporedu, i bilo bi idealno da s Ribom (nakon što se mistično ujedinite) i ostanete u cjelovitoj simbiozi. Ne tražite bezrazložno i bespotrebno kruha i peciva, ako već imate pogaču!

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Image
GODINA PREOBRAŽENJA /

Ljubavni horoskop u 2022., Lav: Smiješi vam se osoba s kojom ćete se nježno gristi i mazno ljubakati

Ova priča s Ribama, bit će vam egzaltirano najaktualnija tijekom travnja i svibnja, kada će se Venera i Mars pridružiti Jupiteru u Ribama. Slobodno računajte na emocionalno spiritualni tsunami, koji ste tko zna kad posljednji put doživjeli, ako ikad.

Netko rođen u znaku Ovna pokušavat će vas osvojiti, na sve (ne)moguće načine, u razdoblju od svibnja do listopada. Malo je vjerojatno da ćete pasti i dopustiti Ovnu ili Ovnici da vas na svoj ego-trip nametljivi način vodi kroz život.

On ili ona je vatra, a vi ste voda, i uz sav njegov ili njezin trud, nećete biti u istom ljubavnom elementu...

S Bikovima ćete 'voditi rat umjesto ljubav', od 6 srpnja do 20. kolovoza. Bik i Škorpion su opozitni znakovi, i kozmički arhetipski, fatalni ste jedno drugome. Kako vrijeme prolazi, sve više do izražaja dolaze vaše fiksno tvrdoglave i nepopustljive različitosti, i teško opstajete na duge staze.

Brzo se oduševljeno zapalite, i onda se jednog ružnog ratobornog dana vaše međusobne strasti krenu hladiti i smrzavati. Bez obzira na sve, Bikovi i Bikice bili su vam i ostali - najprivlačnije seksisočne životinjice!

U prvom dijelu studenog, bit ćete emocionalno najopijeniji i 'nesretno najsretniji' u ljubavi. Nakon što nemilosrdno raskinete sve lance stare, dotrajale i neinspirativne veze, već za tjedan ili dva duboko ćete uroniti u novi (pra)ocean iskonske strasti.

Kod Škorpiona nema neodlučnosti. Uvijek ste nabrijani na sve ili ništa! S vama može biti magično intenzivno i seksi izuzetno vanserijski, ali i morbidno patološki destruktivno. Ovisi s kim ste, koga vam je sudbina/karma predodredila. Tko voli sadomazo igrice, vaš je!

Play ponuda
Play ponuda