RUŽIČASTI DANI / Hoće li vam se posrećiti u ljubavi oko Valentinova, zna li se što? Naravno, naš horoskop ima odgovor i na to

Image

Idealizirati ćemo one koje volimo i lutati uokolo obavijeni ružičastom maglicom romantike

10.2.2023.
14:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U dane uokolo Valentinova, gledajući sa Zemlje - Venera će se 'stapati' s Neptunom u astrološkom znaku Riba i do izražaja će doći visok stupanj idealizacije (slika 'savršenog ljubavnika ili savršene ljubavnice') romantičnih veza.

Kada su evocirane snažnim emocijama kao što su ljubav, požuda, strast i osjećaj da nas privlači druga osoba, ove slike perfekcije projiciraju na voljenu osobu očaravajuće iluzije – sve dok krhka ljudska priroda konačno ne preispita njihovo prisustvo i tada ta slika gubi moć zahvaljujući prolasku kroz fazu razočaranja uslijed spoznaje da se on(a) ne uklapa u naš (nametnuti) obrazac perfekcije.

Bit ćemo vrlo suosjećajni i činiti ćemo sve da utješimo druge. Naša ljubav može izvirati iz sažaljenja. Idealizirati ćemo one koje volimo i lutati uokolo obavijeni ružičastom maglicom romantike. Možda partner(ica) neće moći ući u naš fantastični svijet!?

U određenom stupnju moći ćemo izraziti univerzalnu ljubav, liječeći svojim spiritualnim razumijevanjem i prihvaćanjem drugih; ali ovaj put podrazumijeva da nam srce bude razapeto na križu i zahtijeva spremnost da na sebe preuzmemo dio patnje svijeta.

Ovan

Imate se čemu veseliti, jer vam puno toga ide od ruku. Ako ste moralno ispravni i 'anđeoski čisti', sanjate bezbrižne snove pravednika i radosno uživate u ljubavi kao takvoj. Ako on(a) slično misli, osjeća i djeluje, kao i vi, zajedno ste otkrili Raj na Zemlji.     

Bik

Uspješno se 'emocionalno navodnjavate' s njim ili s njom, i nadolazeću 'božanstvenu seksologiju' intuitivno predosjećate i mirišete je u zraku. Ako sve završi samo na platonskom odnosu, bit ćete razočarani u dušici, jer će vam tijelo ostati nedodirnuto.     

Blizanci 

Izgubljeni ste u vremenu i prostoru. Imate masu želja, a realizacija vam je nula bodova. Izbjegavajte Djevice, Strijelce i Ribe jer s istima nećete ostvariti kvalitetnu suradnju. Lav, Vaga ili Vodenjak znat će vam uzeti pravu mjeru, na obostrano seksi zadovoljstvo.   

Rak

Dobro ste, sve bolje, a u nadolazećim danima bit ćete najbolji. Ovo je idealan prikaz situacije kod sretnih Rakova i Račica. Što s ostalima, manje uspješnima? I soleri(ce) će učiniti vidljiv pomak ka boljitku. Dva koraka naprijed, jedan natrag, i putujete ka sreći.     

Lav 

Prošli ste kritičku točku intimnog zemljotresa, i nakon svega, lakše dišete. Vašem toplokrvnom lavljem organizmu ne odgovara hladni zimski zrak i vrlo rado biste se odselili u toplije krajeve. Na Havaje? Preluksuzno sanjarite i to vas baš ništa ne košta.    

Djevica 

Prati vas osjećaj 'razapetosti na križu', što nije daleko od istine. Pritisak vam dolazi iz raznih izvora, počev od ljubavnih i poslovnih sfera i utjecaja, pa do zdravstvenih (hipohondrijskih?) dimenzija življenja. Ako primite Bika ili Jarca 'za rogove', spašeni ste!       

Vaga 

Generalno ste se razniježili i ne možete k sebi doći od viška emocija. Ako ne bježite od stvarnosti, sve je super za pet. Ružičaste naočale dodatno uljepšavaju vaš lijepi nos(ić). Ako ste potpuno zadovoljni u vlastitoj nutrini, iscjeljujuće djelujete na Makrokozmos!        

Škorpion 

Gdje vuk i vučica rade 'one stvari', tamo se i vi skrivate i zavlačite. U toploj ste jazbini s njim ili s njom, hrane i vode imate u dostatnim količinama, i stalno se milozvučno seksate. Mnogi bi isto nešto obavljali kao i vi, ali nisu te sreće, jer nemaju nigdje nikoga.     

Strijelac 

Vaš intimni psihokrizijaner traje bez prestanka, a u nadolazećim danima dodatno će se produbiti. Gdje griješite? Kada ste skrenuli s utabanog puta? Prisjetite se vrućeg mjeseca kolovoza, i vašeg silovito strastvenog zaokreta ka seksualnom avanturizmu!    

Jarac 

Do izražaja dolazi vaša nesebična i samilosna priroda, plemenita dobrota vašeg jarčevskog srca koja nije (uvijek) na prvi pogled vidljiva. Spremno priskačete u pomoć drugima, kada je to najpotrebitije. Sretni ste, jer vas on(a) strastveno ljubi i istinski voli.  

Vodenjak

Niste u punom strastveno emocionalnom pogonu. Ljubavne probleme i nesporazume s njim ili s njom, pokušavate razmrsiti na kompromisan i prijateljski način. I prijateljstvo je, samo po sebi, neka vrst ljubavi! Prije ili kasnije, iznova ćete otkriti more zajedništva.    

Ribe 

Najbajkovitije ste sanjalice u cijelome Zodijaku, i to će u danima koji nadolaze svima (osim vama samima) postati kristalno jasno. Ljubite iz sažaljenja? Ako se ne radi o tome, definitivno je sigurno da ne vidite stvarno stanje stvari zbog prebujne mašte i fantazije!