Play ponuda

12 NIJANSI SIVE: / Po jedna kratka erotska priča za svaki horoskopski znak koja će vas dovesti do ludila

Image
Foto: Tumblr

Strasti, porivi i želje su jednistveni. Ipak, svaki znak ima 'ono nešto' što ga napaljuje.

25.9.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Portal Thoughtcatalog izvukao je 12 erotskih priča, po jednu za svaki znak koje će ih dovesti do ludila.

Image
ZODIJAK OTKRIVA ŠTO ŽENE ŽELE U KREVETU: /

Djevice, Djevice, od vas se ovome stvarno nismo nadali!

Ovan

Grudi su mi bile pritisnute uz staklena balkonska vrata naše hotelske sobe. Iako smo tehnički bili u zatvorenom, mogla sam vidjeti strance u hotelskim sobama preko puta ceste. I oni su mogli vidjeti mene. Nadala sam se da će se okrenuti i pogledati nas; vidjeti kako mi se usne razmiču dok mi se otimaju uzdah, stenjanje i vrisak; vidjeti kako su mi bradavice ukrućene; da gledaju kako se njegove ruke trljaju moj klitoris, gore-dolje, gore-dolje sve dok ne dosegnem vrhunac uz njegov tvrdi ponos

Bik

"Mjesecima sam maštala da ga poševim i sada smo konačno sami. Ramena nam se dodiruju dok sjedimo jedno uz drugo. Stavio mi je ruku na bedro, malo preblizu moje mačkice koja je pulsirala od uzbuđenja. Nagnuo je glavu malo bliže i njegove usne su bile na mojima. U sekundi, njegove ruke su mi podizale suknju, a usne su prelazile preko mojih grudi. Ulazio je u mene svojim moćnim penisom. Bilo je tako dobro. Djelovalo je tako ispravno jer je i on dugo čekao na ovo"

Blizanci

shimmer fallback
shimmer fallback

"Jahala sam ga i zarila sam mu nokte u njegove isklesane trbušnjake, no moje usne su bile pritisnute uz njene. Nikada prije se nisam ljubila sa ženom ali kada sam osjetila njen jezik uz moj, pitala sam se zašto sam tako dugo čekala. Posegnula je dolje, kako bi se igrala mojim klitorisom dok sam i dalje naskakivala na njegov penis. Nije mnogo prošlo prije nego što sam ispustila glasan i dug uzdah. Najsnažniji orgazam kojeg sam ikada doživjela. A tada smo zamijenili uloge i počeli ponovo"

Rak

"Bili smo u apartmanu za mladence, smijali se a dojmovi sa svadbe još se nisu slegli. Nježno, skinuo je veo. Inzistirala sam da ga nosim u limuzini dok smo se vozili u limuzini. Jer predigra je počela već u autu.Skrovito, gurnuo mi je ruku ispod haljine kako bi se poigrao dok je usnama golicao moj vrat. Sada, kada smo u postelji, šapnuo mi je kako me voli i potom zabacio pramen moje kose iza uha dok je polako ali nesmiljeno ulazio u mene"

Lav

Lice mi je bilo uronjeno dok me uzimao straga. Okrenula sam glavu na stranu i gledala prema gore. Vidjela sam odraz svoje guze u zrcalu na stropu. Gledala sam kako njegove snažne ruke hvataju moj struk i kako u jednom potezu zabija svoj tvrdi penis u mene. Vidjela sam kako je zabacio glavu u neizmjernom užitku. Dok sam gledala posegla sam za svojim klitorisom i igrala se dok nisam svršila snažno kao i on.

Djevica

Sjeo je iza mene, opkoračio me kao violončelo. Nakon nekoliko nježnih poljubaca u vrat podigao mi je majicu, otkopčao grudnjak i počeo me masirati. Njegove ruke stiskale su mi ramena, nježno ali snažno. Počeo se spuštati sve niže niz leđa... Nakon 20-ak minuta blaženih dodira nagnuo se i osjetila sam kako je tik uz moje uho. Prolazili su me trnci... Prošaputao je kako je pripremio kupku i kako će izjebati u vodi

Vaga

shimmer fallback
shimmer fallback

Opkoračila sam ga i i jahala na njegovom ponosu, ali sam se nagnula naprijed kako bi mogao jezikom dražiti moje bradavice. Rukom je zgrabio moju guzu i kada ju je stisnuo, nisam se mogla suzdržati. Kad je čuo moj prigušeni krik, vragolasto se nasmiješio, a požuda mu je gorjela u očima. Ponovo me lupio po guzi i stisnuo ju tako jako da se sigurno vidio otisak. Onda je zgrabio moju kosu, a ja njegova ramena i u čvrstom stisku oboje smo svršili kao nikada do tada"

Škorpion

Zgrabio me za ruku i praktički odvukao u WC restorana. Ispod glasa sam se bunila kako bi nas netko mogao uloviti, ali nije posustao. Istog trena kada smo ušli u odjeljak, kleknuo je i gurnuo glavu pod moju suknju. Pomaknuo je tangice u stranu i i počeo me obrađivati jezikom. Do trenutka kada sam svršila, stenjala sam tako glasno i nije me bilo briga tko me sve čuje

Strijelac

"Izvukao je iz moje ladice vibrator, ni sama nisam znala otkuda je znao. No itekako je znao što treba s njime. Dok je vrhom vibratora dražio moj klitoris, svom snagom je ušao u mene. Dok se zabijao u mene, a vibrator dovodio do ludila moj klitoris, slobodnom rukom me uhvatio za grudi. Pitao me što želim, ali nisam uspjela prozboriti ništa osim "još, još""

Jarac

"Pritisnuo me uza zid toliko snažno da je pao okvir sa slikom. Zgrabio mi je ruke, podigao ih iznad glave. Ljubimo me, čas grickajući, čas sišući usne. Iako smo bili odjeveni, osjetila sam kako se njegov tvrdi penis trlja o moju mačkicu. Željela sam ga, Trebala sam ga. Kada sam to uspjela izgovoriti, jednim potezom je strgnuo haljinu sa mene i otkopčao hlače"

Vodenjak

Bili smo u misionarskoj pozi, njegovo snažno tijelo iznad mojeg, ali propela sam se kako bi se mogao igrati mojom guzom. Stavio je tek vršak prsta, no očito je osjetio kako sam se ovlažila. "Sviđa ti se" pitao je, a ja sam samo prostenjala "Da". Polako, ali odlučno gurao je prst sve dublje, a iako je bio u meni osjetila sam kako postaje sve tvrđi. Na koncu, osjetila sam kako me preplavilo njegova sperma što je i mene dovelo do vrhunca

Ribe

Sjedio je na rubu kreveta i svirao našu pjesmu. Stisla sam se uz njega i prelazila mu rukom preko leđa. Nije prošlo dugo i izgubila sam kontrolu. Počela sam ga ljubiti po vratu, a rukom kliziti sve niže i niže. Zabavljalo me kako je sve češće promašio notu. Toliko sam izludjela da je na koncu bacio gitaru pod a mene na krevet i te svoje talentirane prste iskoristio da zasvira mene.

Play ponuda
Play ponuda