VAN PAMETI! /

Nadrealna scena na A1: Ispala mu papuča na autocestu, on izašao iz auta i otišao po nju...

Na mnogim duonicama vozi se u kolonama i usporeno, nekoliko je i prometnih nesreća, a na A3 kolona duga do Slovenije

13.7.2024.
12:19
VOYO logo

Nevjerojatan prizor snimio je RTL-ov reporter Boris Mišević na autocesti A1 između Lučkog i Jastrebarskog.

Naime, između kolone vozila trčao je muškarac u papučama. "Ispala mu je papuča na autoput. On je izašao iz auta i pokupio ju je", prepričao nam je naš reporter koji je ovome svjedočio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac se potom trčeći vratio do svog automobila.

Pitanje je kako je čovjeku ispala 'borasana' iz auta je li netko gurnuo nogu kroz prozor pa je skliznula ili ju je možda netko jednostavno zafitiljio, ili se dogodilo nešto treće. Ali naš novinar umirio je: "Situacija je bila sigurna i nitko nije jurio. Automobili se vuku autoputom u koloni i malom brzinom. Svakako da je to opasna situacija i nitko to ne bi trebao raditi, ali jedino je dobro što su zaista svi sporo vozili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, policija je objavila snimke iz zraka na Lučko na kojoj se vide kilometarske kolone.

Prema posljednjim informacijama HAK-a objavljenim nešto iza 12 sati, na pojedinim dionicama autocesta veća je gustoća prometa, osobito iz smjera unutrašnjosti prema moru, potom na prilazima turističkim središtima duž jadranske obale, na cestama u Istri, na pojedinim graničnim prijelazima te trajektnim lukama i pristaništima. Zato pozivaju vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Na Autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između čvorova Lučko i Bosiljevo II u oba smjera, povremeno se vozi usporeno u kolonama u pokretu uz zastoje; kolona vozila kod naplatne postaje Donja Zdenčina i Lučko duga je oko 1 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba duga je oko 1,5 km i proteže se u Sloveniju; povećana je gustoća prometa u smjeru Zagreba;
zbog većeg priljeva vozila zabranjeno je prometovanje za teretna vozila i autobuse od čvora Krapina do čvora Đurmanec u oba smjera

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac prometna nesreća je na 85+300 km između čvora Popovača i čvora Križ na kolniku u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.
kolona osobnih i teretnih vozila na autocesti A3 između 304+500 km i graničnog prijelaza GP Bajakovo u smjeru Lipovca duga je oko 3 km. Vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA /

Pijan istukao muškarca i gurnuo ga u kanal dubok dva metra pa se okomio na policiju i vatrogasce

Image
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA /

Pijan istukao muškarca i gurnuo ga u kanal dubok dva metra pa se okomio na policiju i vatrogasce

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka povećana je gustoća prometa između graničnog prijelaza GP Rupa i čvora Šmrika u oba smjera; kolona vozila između čvora Križišće i čvora Šmrika u smjeru Križišća duga je oko 1 km. Preporuka za smjer Crikvenica/Novi Vinodolski je izlaz na čvoru Križišće.
Stara karlovačka i Lička magistrala (DC1): na pojedinim dionicama između Lučkog i Karlovca vozi se usporeno; zbog teretnog vozila u kvaru otežan je promet između Budačke Rijeke i Grabovca kod mjesta Pavkovići.

DC3 stara cesta kroz Gorski kotar: u zoni radova kod mjesta Gornje Mrzlo Polje Mrežničko vozi se usporeno; Jadranska magistrala (DC8):

DC102 otok Krk: vožnja u koloni u pokretu iz smjera kopna prema otoku; Zabrana je prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju danas, 13. srpnja, do 14:00 sati, a sutra, 14. srpnja, od 12:00 do 23:00 sata

POGLEDAJTE VIDEO Na ljetovanje u jakni: Ovo mjesto nudi mir, hlad, od gužve ni G! 'Telefoni nam ne prestaju zvoniti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo