U lančanom sudaru na Ibarskoj poginula žena

Među povređenima i četvoro dece

4.5.2013.
14:07
VOYO logo

U lančanom sudaru koji se oko 12 sati dogodio na Ibarskoj magistrali kod ulaza u Sremčicu poginula je jedna osoba, dok je osam povređeno, među kojima i četvoro dece, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, prenosi Beta.

U sudaru je učestvovala cisterna koja je prevozila naftu i dva putnička vozila. Cisterna je prevozila naftu, ali nije bilo izlivanja nafte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je žena (40) poginula na licu mesta, dok je u veoma teškom stanju muškarac (67) koji je prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

- U pitanju je politrauma, on ima povredu glave, stomaka i otvorene prelome - rekla je Macura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je navela u nesreći su povređena dva dečaka i dve devojčice. Dečaci, od pet i deset godina, prevezeni su u Dečju bolnicu u Tiršovoj, dok su devojčice stare pet i osam godina, prebačene u Urgetni centar.

- Dečak od 10 godina zadobio je povredu kičme, dok je drugom dečaku od pet godina povređen stomak. Obe devojčice imaju povrede glave - rekla je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je navela da je u nesreći lakše povređena i majka devojčica, kao i dvojica muškaraca koji su sa povredama glave prebačeni u Urgentni centar.

U MUP-u je rečeno da je u toku uviđaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale je usporen. Na mestu nesreće su i vatrogasno-spasilačke ekipe.

Foto: RTS

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo