Sokobanja: Sin policajca šrafcigerom izbo dvojicu mladića zbog devojke

Povređeni transportovani u niški Klinički centar

6.7.2013.
14:00
VOYO logo

Maloletni P.P.(16) iz Sokobanje izbo je nožem dvojicu svojih sugrađanina, Gorana M. (19) i Miloša V. (19)nožas oko 03h, saznaje Blic.

Incident se dogodio noćas kada se grupa mladića posvađala u diskoteci "Uno" u Sokobanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je "Blic" došao, otac maloletnog P. P. je policajac. Miljan Živanović (19), očevidac ovog incidenta, kaže da su se dvojica mladića posvađala zbog devojke.

"U diskoteci su se posvađala dvojica mladića oko devojke. Miloša je jedan dečko napao, a P. P. je uleteo nožem između njih kako bi se dokazao. Moj drug Goran je samo hteo da razdvoji ovu dvojicu i smiri sutuaciju, ali ga je P. P. ubio nožem u stomak i u leđa, tačnije u predeo bubrega", priča Miljan Živanović (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teže povređen Goran M. je hitno transportovan u niški Klinički centar, dok je Miloš V. sa manjim telesnim povredama zbrinut na Hiruškom odeljenju aleksinačke bolnice.

Izbodeni mladić Goran M. nije životno ugrožen, ali se sa teškim povredama oporavlja na intenzivnoj nezi Hiruške klinike u Kliničkom centru u Nišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goran je sada dobro i oporavlja se, ali je jutros imao dugu operaciju", kaže za "Blic" njegov drug Miljan.

"Blic" saznaje da je i maloletni napadač u pratnji policije doveden u niški Klinički centar na pregled jer je i on povređen u ovom incidentu. Potvrdu incidenta koji se noćas dogodio u Sokobanji, dao je i Bojan Milivojević, komandir PS Sokobanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Incident dogodio posle kraćeg verbalnog sukoba i napadač i jedan od izbodenih trenutno u Kliničko-bolničkom centru Niš, dok je drugi napadnuti smešten u Medicinskom centru u Aleksincu. Ako napadač ne bude zadržan u bolnici zbog daljeg lečenja, biće lišen slobode", kaže Bojan Milivojević, komandir Policijske stanice Sokobanja.

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo