Mišković prebačen na VMA zbog srčanih smetnji

Blef ili narušeno zdravlje?

11.6.2013.
11:16
VOYO logo

Vlasnik Delte Miroslav Mišković prebačen je iz Centralnog zatvora na Vojnomedicinsku akademiju zbog ozbiljnbih srčanih smetnji, saznaje Informer.

Najbogatiji Srbin, koji se u pritvoru nalazi od 12. decembra prošle godine, juče pre podne je u strogoj tajnosti sanitetskim kolima prevezen u bolnicu, gde mu je stavljen holter (aparat za dijagnostikovanje srčanih oboljenja). Ako rezultati ispitivanja budu loši, najverovatnije će morati i na operaciju, prenose izvori ovog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišković se već nedeljama žali na bolove u grudima i srčanu aritmiju. Lekari sa VMA su ga operisali, nekoliko puta pregledali i propisivali terapiju lekovima, ali stanje se stalno pogoršavalo.

- Iako klinička slika nije takva da bi ukazivala na eventualnu životnu ugroženost, Mišković je prebačen na VMA da bi se izbegao bilo kakav rizik. On se u CZ skoro svakodnevno žalio na velike bolove i aritmiju - prenosi sagovornik lista i navodi da se zdravstveno stanje vlasnika Delte dodatno pogoršalo preko vikenda pošto je u petak Sudsko veće Specijalnog suda odlučilo da mu produži pritvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blef ili ne?

A izvori Informera iz Tužilaštva, suda i vrha vlasti i dalje sumnjaju u to da je Mišković zaista teško bolestan.

- Bojim se da je ovde na delu akcija izvlačenja Miška iz pritvora i da su u igri velike pare! Bojim se da su u celu priču umešani i neki visoki državni funkcioneri, ponajpre iz Specijalnog tužilaštva - kaže sagovornik Informera iz vrha vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori bliski Mišković, međutim tvrde da je on u mnogo težem zdravstvenom stanju nego što se misli.

- To se ne zna, ali Miško odranije ima ozbiljnih problema sa sa želucem i bubrezima. A sad na sve to još ima i ozbiljen srčane smetnje. Kad su mu u petak saopštili da ostaje u pritvoru, naglo mu se slošilo, kočila mu se ruka, jedva je disao - naveo je sagovornik blizak Miškoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo