Keljmendi mlađi na Kosovu skriva ubice sa Ade

Filip Vilotijević i Vukašin Cmiljanić sada su u okolini Peći?

17.5.2013.
22:12
VOYO logo

Liridon Keljmendi, mlađi sin balkanskog narko-bosa Nasera Keljmendija, prošle večeri je ilegalno na Kosovo iz Srbije prebacio dvojicu Novosađana osumnjičenih za ubistvo Tamare Radulović (29) na Adi Ciganliji, saznaje Blic.

Osumnjičeni za ubistvo Filip Vilotijević (25) i Vukašin Cmiljanić (20) sada su, najverovatnije, u okolini Peći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imamo saznanja da su dvojica osumnjičenih preksinoć zaustavljeni u Južnoj Mitrovici, ali nisu uhapšeni. Njih je bez dokumenata na teritoriju Kosova prebacio mlađi sin Nasera Keljmendija. Policajcima koji su ih zaustavili predstavili su se lažnim imenima i pušteni su da nastave put - kaže za ovaj list izvor iz MUP-a Srbije.

Na koji način su dvojica osumnjičenih stupili u kontakt s Keljmendijevim sinom i u kakvoj su vezi s njim, nije poznato. Zna se samo da je poslednja informacija o kretanju dvojice osumnjičenih bila sumnja da se kriju u okolini Novog Pazara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Očigledno je da su se odatle ilegalnim kanalima prebacili na Kosovo - kaže izvor Blica. Žrtva, Tamara Radulović je juče sahranjena, a posle zločina policija je privela i Jovšića i Lošića. Nijedan od njih policiji nije želeo da otkrije imena osumnjičenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo