UDAR NA NARKOKARTEL / Sudac odredio mjesec dana pritvora za četiri osumnjičenika za krijumčarenje droge
SVE KAD TAD DOĐE NA NAPLATU / Načelnik godinama općinskim novcem častio mještane šakom i kapom: Ne osjeća se krivim
ROČIŠTE ODGOĐENO / Zavadlav na suđenju priredio predstavu: 'Čini mi se da ja Vaš posao znam bolje od Vas'
primila mito? / Sutkinja Šupe ostaje u istražnom zatvoru. Odvjetnik: 'USKOK nije fer, zatvor anticipira njenu odgovornost'
EVAKUIRANA ZGRADA / Dojava o bombi na Županijskom sudu u Splitu uoči suđenja zločinačkoj skupini bila je lažna
STIGLA PRESUDA / Fra Šime Nimac i fatalna bankarica nakon iznenadnog priznanja dobili godinu dana zatvora: Moraju vratiti 9,8 milijuna kuna
DOLIJALI DILERI / Skupina dilera na splitskom sudu osuđena na ukupno 46 godina zatvora: Marihuanu, amfetamine i heroin skrivali u suhozidu
PRESUDA ZBOG UBOJSTVA / Zbog 3000 kuna se posvadio s čovjekom, pljunuo ga, odrezao mu komad kose i izbo nožem: Dobio je 19 godina zatvora
nepravomoćno / 54 godine zatvora za Ringwalda, Pirića i Zolotu! 'Sud je očekivao obranu koja će ponuditi mnogo više'
OVO MOŽE SAMO SEVERINA / Potukla konkurenciju: Zablistala je u bajkovitoj haljini koju bi se rijetke žene usudile odjenuti
EVO OPET NAŠEG PRAVOSUĐA: / Obitelji poginulog radnika sud oduzeo odštetu zbog netočnog datuma smrti, sprema se revizija presude
TKO JE SUTKINJA KOJA JE PRESUDILA ZAVADLAVU? / Najmlađa od njih pet iz Kaznenog odjela i prva s titulom doktorice znanosti
HOĆE LI FILIP ZAVADLAV KONAČNO IZNIJETI OBRANU? / Danas ima novu priliku, tužiteljstvo smatra da se ponaša ubrojivo
SUD ĆE PREGLEDATI SNIMKE FISTANIĆEVIH UBOJICA: / Dvojica policajaca govorit će o istrazi smaknuća u Omišu
SUĐENJE RINGWALDU: / Svjedočila Fistanićeva djevojka: 'Vikala sam 'Ljubavi, pucaju na nas!', a potom sam vidjela krv'
MANIJAKU IZ SPLITA POLA STOLJEĆA ZATVORA: / Kod susjeda došao po brašno, pa ih prebio čekićem i batom za meso i izbo do smrti
NASTAVLJENO SUĐENJE FILIPU ZAVADLAVU: / Puštene su poruke njegovoj bivšoj djevojci; On bi ostao u zatvoru, jer mu je tamo dobro
HAŠ DILAO KOKU I ZARADIO 32,6 MILIJUNA KUNA: / Sad je sa suprugom u istražnom zatvoru, a živjeli su na visokoj nozi
OVAKO JE TROSTRUKI SPLITSKI UBOJICA MOLIO SUCA DA GA PUSTI NA SLOBODU: / 'Bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci'
FISTANIĆEVI UBOJICE TVRDE DA SU NEVINI; Ringwald bos i u lancima poručio: / 'Nas se optužuje za nešto šta nismo napravili'
POČINJE SUĐENJE KRVNICIMA KARMELINA FISTANIĆA; Obrana će odmah pokušati osporiti dokaze: / 'Danas smo uputili tužbu prema Strasbourgu'
JOŠ SE NE ZNA HOĆE LI ZAVADLAV IZNIJETI OBRANU: / 'Skinuli su ga s terapija, nikad nije bio bolje, ali njegovo svjedočenje mora biti suvislo'
I DRUGI SPLITSKI NARKO-KARTEL DOBIO OPTUŽNICU: / Šestorica sa živopisnim nadimcima nabavljala su velike količine droge; Evo što su radili s njom
META FILIPA ZAVADLAVA ZAVRŠILA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: / Bio je dio narko-kartela, a bacao je i molotovljeve koktele po Splitu
USKOK OPTUŽIO SEDMORICU SPLIĆANA: / Formirali zločinačku organizaciju, nabavljali drogu, zastrašivali i ubijali
OTAC UBIJENOG MLADIĆA NA SUĐENJU ZAVADLAVU: / 'Moj sin je ubijen greškom, upucan s leđa i ostavljen da umre u lokvi krvi'
DETALJI SA PRVOG ROČIŠTA ZAVADLAVU: / 'Filip se osjeća dobro, bojao sam se da neću to iskontrolirati'
ISPALIO JE TRI HICA U NJEGA DOK JE LEŽAO NA TLU RAZBIJENE GLAVE: / Otkrili su i drugo oružje iz masakra, a ostaje još jedna nepoznanica
Nije imao alkohola / Nalaz trostrukog ubojice: Bio je pod lijekovima za nesanicu i tjeskobu koje propisuju i doktori
OBEĆALI SVJEDOČITI, A NA KRAJU SE UOPĆE NISU POJAVILI: / Otac i brat Filipa Zavadlava nisu dali iskaz na sudu
BRAT F. ZAVADLAVA NE SURAĐUJE S POLICIJOM, ODBIO I LIJEČNIČKU POMOĆ: ŠERIĆ: / 'Ni on ni otac nisu u stanju dati suvisao iskaz'
OTKRIVENI DETALJI LIKVIDACIJE U OMIŠU: / Izašao je iz apartmana i sjeo na motor kojeg su mu oni sredili. Pratio je Polo sve dok se nije zaustavio...
VRLIČKI BANKAR ZBOG PRONEVJERE IDE U ISTRAŽNI ZATVOR: / Sud se boji da bi mogao pobjeći i utjecati na svjedoke
POČELO SUĐENJE ČOVJEKU KOJI JE 'SPRAŠIO' 14 METAKA U DILERA: / Tužitelji traže da mu se sudi zbog teškog ubojstva, odvjetnik pita 'je li žrtva patila?'
POČELO SUĐENJE BERISHI: / Izrešetao Prnjaka s 14 metaka. Dva mu je ispalio u zatiljak i četiri u sljepoočnicu; Sudu uputio neobičnu molbu
ROČIŠTE ZA POKUŠAJ UBOJSTVA PROŠLO JE U ZNAKU JEDNE TEME: / Svi se pitaju je li Bekavac u 'pederuši' imao pištolj
DIVLJACI NARUČILI HRANU PA JE RAZMAZIVALI PO VITRINI, BACALI U ZIDOVE I PRODAVAČICU: / Zato jer pekarnicu drže Albanci?!
DIREKTOR SPLITSKE ČISTOĆE, VODITELJ ODLAGALIŠTA I 3 RADNIKA U ISTRAŽNOM ZATVORU: / Ošetili poduzeće za 1.65 milijuna kn
'IMA VEZE U POLICIJI...': / Otkrivamo zašto je afera teška 120 milijuna kuna premještena sa splitskog na zagrebački sud
od 15 godina iza rešetaka do uvjetne / Ipak odgođeno izricanje presude za monstruozno silovanje i pokušaj ubojstva u Podstrani: optuženi može 'proći' bez zatvora?