AJMO, HRVATSKA! / Al Bayat se polako puni: Kockice preplavile katarski stadion, prava je ludnica na Bliskom istoku
PREPOZNAJTE LI IH? / Dva hrvatska reprezentativca na SP-u su prve nogometne korake napravili u dalmatinskom niželigašu koji im je upravo poželio sreću
KAKVA NACIJA / Japanski navijači u Kataru iznenadili sve prisutne: 'Neka me netko uvjeri da je to moguće'
SITNO ODBROJAVAMO / Pitali smo vas, a vi ste odlučili. Evo tko bi po vama trebao igrati u vrhu hrvatskog napadu na SP-u
KLADIONICE BAŠ I NE OBEĆAVAJU / Zar su svi zaboravili da su svjetski doprvaci? Evo kako stoje Vatreni dva dana prije prve utakmice na SP-u
NIJE IM USPJELO / Fifina odluka ipak je presudila. Engleska, Wales i druge europske reprezentacije neće nositi LGBTQ trake oko ruke
NAŠ ĐILKOŠ / Mandžukić poslao epsku poruku prije prve utakmice Hrvatske na SP-u. Ovo će oduševiti sve navijače
KRAMARIĆ PRIJE PRVE UTAKMICE / 'Mislim da možemo ponoviti Rusiju. A igrač poput Messija više se neće roditi, ali računam da će SP osvojiti Brazil'
AJOJ / Belgijska zvijezda propušta prve dvije utakmice u skupini. Nada se da će igrati u posljednjoj utakmici protiv Hrvatske
OVO SAMO ONA MOŽE / Vruća Suzi najavila SP na svoj način: Maknula je sve sa sebe, uzela nogometu loptu i izvijala se u vrućim pozama
TO VOLIMO VIDJETI / Srpski mediji: 'Nevjerojatna scena u Kataru! Navijači Srbije i Hrvatske zagrljeni, a uputili su si i međusobnu poruku'
OPASNA EKIPA / Livaja se vratio treninzima s reprezentacijom, Gvardiol s maskom kao Batman, a Modrić pokazao svu svoju snagu
ZNATE LI VEĆ KOJE NE PROPUŠTATE? / Danas službeno počinje Svjetsko nogometno prvenstvo! Evo rasporeda svih utakmica
OBRUŠIO SE NA SVE / Predsjednik Fife: 'Ja sam i Arap i migrant i invalid i gej. Oni koji kritiziraju Svjetsko prvenstvo su licemjeri'
KAKAV SMIJEH / RTL-ov reporter pokušao odraditi javljanje uživo, a onda su 'show' preuzeli Marokanci. Novinar nije mogao ni doći do kamere
NEMA ODMORA ZA NJIH / Pogledajte kako je protekao prvi dan hrvatske reprezentacije u Kataru: Posao, posao i samo posao
HOĆE LI NAM DONIJETI SREĆU? / Poznato je u kojim će dresovima Hrvatska igrati sve tri utakmice grupne faze. Sviđa li vam se?
ANKETA NET.HR-a / Tko bi trebao igrati napadača na SP-u? Izbor je velik, a toga su svjesni i sami igrači: 'Ovo je velika pozornica za sve nas'
NAVIJAČI ĆE BITI BIJESNI... / Katar će dopustiti navijačima s ulaznicama kupnju piva, ali ne i za vrijeme same utakmice
DUBOKO SKRIVENI PROBLEM VATRENIH IZAŠAO NA POVRŠINU: / Postoji samo jedan način na koji Dalić ovo može popraviti, a nismo sigurni može li