ANKETA NET.HR-a / Tko bi trebao igrati napadača na SP-u? Izbor je velik, a toga su svjesni i sami igrači: 'Ovo je velika pozornica za sve nas'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dosta se govori o poziciji napadača i tko bi trebao biti 'glavni' napadač na Svjetskom prvenstvu

19.11.2022.
8:49
PIXSELL
VOYO logo

Još nas samo četiri dana dijeli od prve utakmice Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vatreni su jučer stigli u Dohu i odradili su prvi trening u svom kampu Al Ersal 3.

Image
PREKRASNI KADROVI /

Pogledajte fotografije s prvog treninga Vatrenih u Kataru: Ćorluka ušao u duel s Gvardiolom

Svi igrači su normalno trenirali, izuzev Marka Livaje koji je trčao odvojeno. Napadač Hajduka zbog ozljede mišića nije nastupio u prijateljskom susretu protiv Saudijske Arabije, no izgleda kako još osjeća bolove od udarca kojeg je dobio u ligaškom susretu protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj konferenciji za medije Livaja je rekao kako se nada da će sutra krenuti trenirati s reprezentacijom.

Velika konkurencija

Dosta se govori o poziciji napadača i tko bi trebao biti "glavni" napadač na Svjetskom prvenstvu. Konkurencija je velika, tu su Bruno Petković, Marko Livaja, Ante Kramarić i Ante Budimir. I dok je za Kramarića ovo drugo Svjetsko prvenstvo, za Petkovića, Livaju i Budimira je prvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje napadača pojavilo se i na današnjoj konferenciji, a Petković je rekao da je konkurencija na toj poziciji velika.

"Ovo je jedna velika pozornica za sve nas. Konkurencija je velika, ipak igramo u Hrvatskoj reprezentaciji. Svi smo ovdje da idemo u istom smjeru, a tko god od napadača da će igrati znam da će dati sve od sebe", rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasujte u anketi Net.hr-a

Kasnije je još prokomentirao kako "vjeruje da Hrvatska ima raznovrsne i jako dobre napadače." "Mislim da se Hrvatska nema čega bojati", poručio je.

Stoga vas mi pitamo, koga biste voljeli vidjeti na poziciji napadača na Svjetskom prvenstvu? Glasujte u anketi, a mi ćemo kasnije objaviti i odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo