"ZLOSTAVLJAJTE" VOZAČE!

RUDE RIDER: Viber predstavio trkaću, odnosno pucačku igru koja će vas odmah osvojiti

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 664 millijuna korisnika širom svijeta, danas je predstavio Rude Rider – besplatnu i vrlo uzbudljivu trkaću, odnosno pucačku igru. Igrači će uživati u “rasturanju” s Viberovim popularnim likom iz kolekcije stickera, drskim Rudyjem, koji pritom “zlostavlja” druge igrače na svoj provokativan i duhovito uvredljiv način.

Nakon odabira željenog tipa vozila igrači jurcaju kroz promet i dižu u zrak druga vozila, helikoptere, tenkove i ostale prepreke koje im se nađu na putu. Tijekom igre Rudy iskazuje svoj bezobrazluk i sarkazam te ponižava i vrijeđa druge likove.

Uništavanjem prepreka igrači skupljaju bodove te ih koriste za unaprijeđenje svojih vozila – nabavu jačih i bržih motora, ubojitijeg oružja i štitnika. Također će moći prikupljati posebne bonuse koji će im omogućivati postizanje nevjerojatnih brzina, skupljanje žetona, udvostručavanje vlastitih sposobnosti i još puno toga.

Viber Connect dodaje ovoj igri društvenu dimenziju tako što igračima omogućuje da se silovito probiju do vrha rang-liste sudionika, natječu sa svojim prijateljima i šalju im poklone, a mogu se i pohvaliti postignutim rezultatima.

Od danas korisnici mogu besplatno igrati Rude Rider na svojim iPhone i Android uređajima. Time se ova zanimljiva igra pridružuje skupini igara koja uključuje Wonderball, Viber Backgammon, Viber Candy Maniu, Wild Luck Casino i Viber Pop.

Viberovo tržište igara trenutačno uključuje 6 igara koje su predstavili vodeći izdavači. Od prošlogodišnjeg predstavljanja Viber igre preuzete su više od 20 milijuna puta. Platformi Viber Games pridodat će se razne nove igre s ciljem da se ove godine na njoj predstavi preko dvadeset novih igara.

Povratak na Net.hr