Od nule do stotke Netmobil.hr vas vozi uz jedan klik!

Bez obzira gdje se nalazite, do središta uzbudljivog svijeta automobila i svega vezanog uz njih vozimo vas uz jedan klik! Odsad na svojem omiljenom portalu možete svakodnevno pratiti teme iz svijeta automobilske industrije i sve ono zbog čega volite miris novog automobila.

Najposjećeniji hrvatski portal Net.hr, na kojem se svakodnevno informirate i zabavljate, od danas donosi još jednu novost. Uz naše portale Danas.hr, Sportski.net, Magazin.hr, Hot.hr i Webcafe.hr, ubuduće će vas o automobilima i svemu vezanom uz njih informirati novi portal: Netmobil.hr.

Šesti po redu tematski portal iz obitelji Net.hr osmišljen je kao središnje mjesto za informiranje o uzbudljivom svijetu automobilske industrije, tehnološkim dostignućima, ali bit će tu i praktičnih savjeta, raznih zanimljivosti (nećemo se libiti bizarnog!), zbivanja i velikih priredbi iz svijeta automoto sporta, zabave i prateće industrije. Treba napomenuti, obrisi vrhunskih automobila neće biti jedine oku privlačne obline koje ćete gledati na ovim stranicama.

Bez obzira na to teku li u vašim venama oktani ili je automobil za vas tek prijevozno sredstvo, ono što se događa u svijetu automobila i prometa utječe na vašu svakodnevnicu, stoga će Netmobil.hr biti tu kako bi vam pružio što više korisnih informacija i savjeta. Jedinstveni miks zanimljivog i svrhovitog sadržaja iz relevantnih izvora, informacije o novim vozilima, kretanjima na tržištu automobila i energenata, pogled u budućnost začinjena pokojom zanimljivošću – to je ono što od nas možete očekivati svaki dan. I više.

Pratite Netmobil.hr – znamo kamo vozimo!

Povratak na Net.hr