NIJE ZA MLAĐE OD 18

IPAK MRVICU PREREALNO: Kako je jedna vagina napravila totalni kaos u poznatoj igri

Jedan igrač, koji je greškom Amazona ranije dobio svoju Watch Dogs 2 igru, objavio je na društvenim mrežama sliku prostitutke, koju je prethodno slučajno usmrtio eksplozijom plinske cijevi. Sony je suspendirao igrača koji je objavio spornu sliku, a proizvođač igre obećao zakrpu koja će ispraviti veliki propust.

Iako je ovo scenarij koji se svakodnevno viđa u igrama, obnažene ženske genitalije su nešto što nitko nije očekivao u igri poput ove i to je napravilo veliki problem i igračima i studiju, a samo možete zamisliti reakciju dežurnih dušebrižnika…

Ubisoft je brzo reagirao priopćenjem, koje je objavljeno na britanskoj starnici DigitalSpy, u kojem stoji da će sporne slike biti izbačene iz igre i da će stići “zakrpa” koja će to osigurati.

Nije poznato kako su gole ženske genitalije završile u igri, ali se sumnja ne nekog od programera, koji se malo “zanio” u svom poslu.

S druge strane, Tvrtka Sony je suspendirala korisnički račun osobi koja je dijelila sporne slike na Sony i drugim gejmerskim mrežama.

Igrač Goron2000 dobit će svoj pristup svom računu nakon tjedan dana neaktivnosti, ali još neko vrijeme nakon toga neće moći koristitit sve digitalne servise Sonyja.

U traileru koji slijedi nema vagina, ne brinite.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr