ZADOVOLJITE SE MOBITELOM: / Pretvorite vaš pametni telefon u seksualnu igračku

Pametni telefoni su svakim danom sve pametniji. Pomoću njega možete naručiti pizzu, poslati email svome šefu, razgovarati s prijateljem na drugom kraju svijeta.

17.11.2015.
9:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izivibe se pričvrsti na telefon te svojim posebnim oblikom ustvari dodatno povećava vibracije mobitela. Ovaj zgodni dodatak napravljen je od medicinski odobrenog silikona i kao takav je hipoalergen te ne sadrži nikakve štetne tvari.

Kako bi vrijeme provedeno s Izivibeom bilo još kvalitetnije, tu je i aplikacija, koja vam omogućava korištenje vibratora bez dodirivanja ekrana, već samo tipki za jačinu, pomoću kojih se mijenja intenzitet vibracija. Vibrator možete koristiti i bez ruku, samo izaberite jednu od 7 mogućih modova.

Što je najbolje, aplikacija će snimiti vaše omiljene vibracijske obrasce koja kasnije možete dijeliti s prijateljima. Odnosno razmjenjivati s njima različite obrasce. A izbor vibracija možete prepustiti vašem partneru. Koji pritom ne mora biti pored vas, već tko zna gdje, ali spojen putem aplikacije.

Eh da, Izivibe je ujedno i maska za vaš mobitel.

Kako stoji na internetskoj stranici ovog proizvoda, Izivibe je zasad kompatibilan samo s iPhoneom i Apple Watchom. Jednako tako, na stranici ne piše cijena ovog vibratora niti kada će biti dostupan na tržištu. I tu dolazimo do problema, jer zbog nedostatka informacija i samo jedne slike proizvoda sve skupa ima naznake prevare. Osim toga, malo nam je teško povjerovati u toliko jake vibracije telefona koje će dovoljno pokrenuti silikonski dio vibratora.

Ali svaka čast na ideji. Tko voli, nek izvoli!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali