VIŠE NITKO NE MORA ZNATI GDJE I KAKVE PORNIĆE GLEDATE: / Pornhub i Brazzers sada možete platiti i kriptovalutom

Danas, kad se sve više stvari može plaćati digitalnim valutama, na isto se odlučio i vodeći online pružatelj pornografskog sadržaja.

18.4.2018.
22:19
Screenshot/YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S jučerašnjim datumom, Pornhub je počeo primati kriptovalutu kao sredstvo plaćnja članarine. Točnije, primaju kriptovalutu Verge, odnosno rebrandirani Dogecoindark.

Korisnici Pornhuba tako sada mogu plaćati premium sadržaj Vergeom, a isto mogu i na sestrinskim stranicama Brazzers i Nutaku.

Verge je, kao i većina kriptovaluta, fokusirana na anonimnost korisnika te je upravo zbog toga, kažu direktori Pornhuba, izabrana za financijsko poslovanje njihove tvrtke i klijenata. Inače, Vergeove transakcije su javno dostupne, odnosno neke informacije o njima su javno dostupne no posebnim alatima se postiže anonimnost na način da se njima sakriju IP adrese i lokacije.

Potpredsjednik Pornhuba kaže kako je kriptovaluta Verge sigurna i pogodna što je u suprotnosti s općenitim funkcioniranje kriptovaluta koje danas uglavnom imaju visoke naknade za transakcije i volatilnu vrijednost zbog čega se novac moe izgubiti preko noći.

I Verge je, poput drugih kriptovaluta bio prilično volatilan. Prošlog prosinca kad je većina digitalnih valuta bila u usponu, Verge je pa na gotovo 22 centa, nakon čega je pao, a na krilima najave suradnje s Pornhubom se popeo na 10 centri po 'coinu' što je i dalje vrlo malo u usporedbi s, primjerice, Bitcoinom ili Ethereumom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali