Računi.hr među 15 najboljih novih tvrtki svijeta

Tvrtka Računi.hr projektom PhotoPay izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih svjetskih tvrtki u području financijskih tehnologija.

10.10.2012.
16:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon polufinala održanog u lipnju u Belfastu, tvrtka Računi.hr sa svojom tehnologijom PhotoPay ušla je u finale kao jedna od 15 najperspektivnijih svjetskih tvrtki koje će se predstaviti u Osaki, na SWIFT Innotribe 2012 međunarodnom finalu za najbolje nove tvrtke iz cijeloga svijeta u području financija i financijskih tehnologija.

Inovativna tehnologija PhotoPay uspješno implementirana u Hrvatskoj za ERSTE banku pod nazivom Slikaj i plati te za HYPO banku pod nazivom Foto uplatnica, a njezin se razvoj nastavlja i za tržišta Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, te se planira i dalje širenje na globalnim tržištima.

Innotribe, SWIFT inicijativa objavila je 15 finalista za 2012 Innotribe Startup Challenge među kojima je i PhotoPay. Finalisti su odabrani između više od 400 prijavljenih tvrtki iz cijelog svijeta, od strane stručnih investitora i financijskih stručnjaka industrije u Europi, Americi i Aziji, a predstavljaju najvažnije proizvode i usluge za budućnost financijskog sektora. U Osaki na prestižnoj Sibos konferenciji, finalisti će predstaviti svoje inovacije stručnjacima iz bankarske industrije, koji će pak imenovati pobjednika te dodijeliti nagradu od 50.000 dolara pobjedniku.

"Biti izabran među 15 najperspektivnijih tvrtki iz svijeta financijskih tehnologija je velika čast i potvrda višegodišnjeg rada našeg tima vrhunskih stručnjaka. Odlazak na prestižno finale u Osaku predstavlja sjajnu priliku da našu inovativnu tehnologiju predstavimo svjetskoj financijskoj industriji i ubrzamo naš izlazak na nova tržišta." rekao je Damir Sabol, direktor tvrtke Računi.hr.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali