FOTO: / Hostese okupirale stazu Karting Arene Zagreb

shimmer fallback

Održan casting uoči proljetnog izdanja Zagreb Auto Weeka i tuning natjecanja Adria Drift Series

29.4.2015.
10:13
Play logo

Mnoštvo prekrasnih djevojaka sinoć je okupiralo jednu od najvećih karting staza u regiji, onu u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Naime, održan je već poznati casting za izbor hostesa za sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka koje će se održati na već poznatoj lokaciji, u Arena Centru od 8. do 10. svibnja.

Play logo

Svoju priliku da postanu zaštitno lice Zagreb Auto Weeka, trenutno najveće auto priredbe u Hrvatskoj potražile su mnoge djevojke koje su samo za ovu prigodu vješto pozirale pred objektivom fotoaparata. Već od ranije je poznato kako na Auto Weeku rade samo najatraktivnije djevojke, a poznato je i to kako osim lijepog izgleda djevojke moraju biti izrazito šarmantne i komunikativne. Stoga će i ovog puta, mnogi posjetitelji, osim zbog automobila svratiti u Arena Centar i zbog najljepših djevojaka u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim za Auto Week, stručni žiri izabrat će i nekoliko djevojaka za regionalno tuning natjecanje Adria Drift Series, odnosno istoimeno zagrebačko izdanje koje će se održati 14. lipnja u Mičevcu.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo