Monstruozno: Ubila svoje dve bebe da bi nesmetano posećivala svingerski klub

Nimfomanka bez majčinskog instinkta

Nemica Štefi Kopers iz mesta Vice kod Diseldorfa živela ja za svoje posete seks klubu “Kali” u obližnjem Kamp Lintfortu, kojima se često hvalila i na Fejsbuku, a dve bebe za čije postojanje niko nije znao, najverovatnije začete tokom poseta klubu, ubila je po svoj prilici odmah nakon rođenja. To je uradila kako bi nesmetano mogla da nastavi sa načinom života na koji je navikla, prenosi Blic.

Kopersova je radila u upravi za turizam svog mesta, a živela je na usamljenom imanju, samo sa ocem Hansom, koji je u utorak ove nedelje u kući koju su delili otkrio leševe beba.

Od jednoga je u međuvremenu ostao samo skelet, dok je drugi, svežiji, bio umotan u čaršav. Užasnut otkrićem, otac je odmah telefonirao policiji, koja je Kopersovu uhapsila na njenom radnom mestu.

Nakon hapšenja je priznala zločin, ali nije umela suvislo da objasni kako su deca umrla. Pošto je bila gojazna, trudnoće je uspevala da prikrije, a kada su rođaci i kolege sumnjali da je u drugom stanju, uvek je poricala.

Na svom profilu na Fejsbuku Štefi je često postavljala komentare poput: “Ja sam u svingerskom kulub ‘Kali’”, Tu smo nas tri lepe dame, i “Hoćemo muškarce, ali nema ih”, ili pak: “Izgleda da nije dobro kad sama žena dođe u klub da je zadovolji više mušakaraca”.

Uprava kluba je muškarcima za posetu naplaćivala po 70, a ženama samo 7 evra, tako da je Kopersova sebi mogla da priušti redovne posete, od kojih je po svoj prilici postala zavisna. Policija sada među klijentelom kluba traga za eventualnim očevima ubijene dece, koji bi možda mogli da unesu više jasnoće u ono što se dogodilo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr