ZUBČIĆ U DVA DANA ZARADIO LIJEPU SVOTU: / Evo za koliko je s dva druga mjesta popravio stanje na svom računu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatske skijaše u nedjelju čeka nastup u slalomu

9.1.2021.
17:47
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Treći put u karijeri Filip Zubčić je stao na drugu stubu pobjedničkog postolja u veleslalomima Svjetskog kupa u švicarskom Adelbodenu. U subotu je drugi dan zaredom iznad njega bio samo sjajni Francuz Alexis Pinturault.

Ova dva druga mjesta donijela su hrvatskom skijašu i lijepu zaradu. Naime, stanje na računu povećao je za 280 tisuća kuna. Naime, nagrada za drugo mjesto je 20 tisuća franaka što je oko 140 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnim veleslalomskim rezultatima Filip je u ovoj sezoni dodao i odlične slalomske nastupe, a posebno dojmljiv bio je onaj domaći, na sljemenskom Crvenom spustu, gdje se prvi put u karijeri probio među petoricu najboljih te dotadašnji najbolji rezultat popravio za deset mjesta.

I nije bio jedini hrvatski skijaš koji je zablistao. MatejVidović je na Sljemenu završio utrku na 12. mjestu, što mu je bio najbolji rezultat u karijeri. Samuel Kolega je svoje prve bodove u Svjetskom kupu osvojio 15. mjestom, a Istok Rodeš je nakon godinu dana ponovno bio u drugoj vožnji i među osvajačima bodova završivši na 23. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to Filipa Zubčića čini velikim optimistom uoči nedjeljne utrke u Adelbodenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slalom je nova šansa. Dobra najava je bila na Sljemenu. Mislim da i sutra možete očekivati odlične rezultate od nas četvorice."

Uz pogodne vremenske uvjete i dobro pripremljenu stazu, hrvatski predstavnici s višim startnim brojevima (Vidović, Kolega) imat će priliku dokazati da Sljeme nije bio samo njihov trenutak inspiracije već dokaz stvarne vrijednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva vožnja je na rasporedu u 10.30 sati, a druga u 13.30.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo